Ευχαριστίες του κυβερνήτη της γαλλικής φρεγάτας προς τον δήμαρχο Ρόδου για την φιλοξενία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Τις πιο θερμές του ευχαριστίες για την εκπληκτική, όπως υπογραμμίζει, υποδοχή και φιλοξενία στη Ρόδο, του πληρώματος της γαλλικής φρεγάτας ALIZE, από τις 20 έως τις 24 Νοεμβρίου 2014, εκφράζει με επιστολή του στο Δήμαρχο Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκο, ο κυβερνήτης της φρεγάτας Antony Branchereau αναφέροντας μεταξύ άλλων:

« Αξιότιμε κύριε, Δήμαρχε
Στο όνομα του πληρώματος του πλοίου ALIZE και  στο όνομα μου προσωπικά, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω και να σας εκφράσω την ευγνωμοσύνη και την αναγνώριση στην εκπληκτική υποδοχή που μας επιφυλάξατε, κατά τη διάρκεια της παραμονής μας σε αυτό το μαγικό και ειρηνικό νησί της Ρόδου.
Ανοίξατε το Δημαρχείο σας για να επισημάνεται τις καλές στιγμές φιλίας που ο κ. Σέργιος Αϊβάζης οργάνωσε με τον Σύλλογο «Απόλλων» Τρίαθλον Ρόδου. Επιτρέψατε ένα μέρος του πληρώματος  να ανακαλύψει το απίθανο τοπίο του Προφήτη Ηλία.  Όλο το προσωπικό του Δημαρχείου που ηγείστε ήταν παρών, για να μοιραστούμε ένα ποτήρι φιλίας την στιγμή του τερματισμού του φιλικού αγώνα, που πραγματοποιήθηκε.
Θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω πως τέτοια υποδοχή, είναι σπάνια και μοναδική. Να είστε βέβαιος πως η υποδοχή θα μείνει χαραγμένη στην μνήμη μας και την ψυχή του πληρώματος του ALIZE για πάντα.
Στο συνημμένο αρχείο ( σ.σ. δύο φωτογραφίες) απεικονίζεται η φιλία μεταξύ Ελλάδος και Γαλλίας, μεταξύ της Ρόδου  και του ALIZE».


Με εκτίμηση

Ο κυβερνήτης της φρεγάτας

     Antony Branchereau
 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

  ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΑΓΙΑΣ  ΚΑΙ MEΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 2024 ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...