Ευχαριστίες προς την ALPHA BANK για τον εξοπλισμό στο Ιατρείο της Σύμης

Προς τμήμα δημοσίων σχέσεων ALPHA BANK - Κοινωνική Εταιρεία Ευθύνης
Σας ευχαριστούμε θερμά για το έμπρακτο ενδιαφέρον σας να ανταποκριθείτε άμεσα και να συνδράμετε στον εξοπλισμό του ιατρείου Σύμης με τρία σύγχρονα μηχανήματα, ήτοι με έναν φορητό υπέρηχο,  φορητό καρδιογράφο και έναν φορητό συμπύκνωτη οξυγόνου, που θα συμβάλουν στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των κατοίκων του νησιού μας.
Η χορηγία σας αποτελεί λόγο να συναφθούν ακόμη πιο ουσιαστικές σχέσεις συνεργασίας μεταξύ των κατοίκων του νησιού και της ALPHA BANK και να δημιουργηθούν πιο σταθερές σχέσεις εμπιστοσύνης, σε μια εποχή που κυριαρχεί η έλλειψη ασφάλειας απέναντι στο τραπεζικό μας σύστημα.
Θεωρούμε ότι η Alpha Bank αποτελεί - πέρα από μία σταθερή και αξιόπιστη τράπεζα - και έναν φορέα που μπορεί να λειτουργήσει αντισταθμιστικά και να παρέχει πολύτιμη αρωγή εκεί όπου αδυνατεί - και λόγω της οικονομικής κρίσης- η πολιτεία.
Πεποίθησή μας, τέλος, είναι ότι η χορηγία σας αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση, μιας και το έργο που επιτελείτε είναι ανθρωπιστικό με πολλαπλές ευεργετικές και εποικοδομητικές συνέπειες σε ατομικό  (διευκόλυνση έργου ιατρών) και κοινωνικό επίπεδο (κάτοικοι, τουρισμός κλπ.).

Με τιμή,
Ο Αντιδήμαρχος Δήμου Σύμης,
Βασίλης Τσαβαρής

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

  ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΑΓΙΑΣ  ΚΑΙ MEΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 2024 ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...