Ευχαριστίες απο τα αδέρφια του καθηγητή Αργυρόπουλου προς τουρκικές αρχές, Χουσείν, Χασάν και δήμαρχο Σύμης

«Ο ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΥΣΑΦΙ ΔΟΚΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ»

Είναι πολύ δύσκολο μέσα από λίγες γραμμές μιας επιστολής να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας για την ειλικρινή συμπαράσταση και την αμέριστη βοήθεια σας ίσως στην δυσκολότερη στιγμή της ζωής μας.

Κατ’ αρχάς, θα πρέπει να απευθύνουμε τις μεγάλες ευχαριστίες μας στη δημοτική αρχή της πόλης της Ντάτσα και ειδικότερα στο δήμαρχο κ. Σενέρ Τοκτζάν που παρά την απουσία του λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων παρακολουθούσε τις εξελίξεις συνεχώς συντονίζοντας το έργο των Αρχών.

Ακόμη, ευχαριστούμε θερμά τον αντιδήμαρχο της πόλης κ. Σαμί Μπιρτζάν καθώς και τον αναπληρωτή δημάρχου της κ. Άκντενιζ Ερκάν για το συντονισμό των προσπαθειών και ενεργειών τους για την όσο το δυνατόν ταχύτερη διεκπεραίωση της αναγνώρισης του αναζητούμενου αδελφού μας.

Στο σημείο αυτό εκφράζουμε τις μεγάλες ευχαριστίες μας στον άνθρωπο και δήμαρχο της Σύμης κ. Λευτέρη Παπακαλοδούκα, ο οποίος εθελοντικά προσφέρθηκε να μας βοηθήσει κατά τη μετάβασή μας από τη Σύμη στη Ντάτσα με ιδιωτικό σκάφος και στην ουσία ήταν ο συνδετικός κρίκος με τις Αρχές της Ντάτσα και όχι μόνο, με αποτέλεσμα να συμβάλει τα μέγιστα στην επιτάχυνση της όλης διαδικασίας.

Επιπλέον, οφείλουμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στη δημοτική αρχή των Μούγλων, καθώς και στην αστυνομική Διεύθυνση και τις εισαγγελικές αρχές και όλους τους φορείς και τις υπηρεσίες για την ηθική στήριξη και την ευγενική στάση και ευαισθησία που έδειξαν για την ταχύτατη και αποτελεσματική αντιμετώπιση του προβλήματός μας.

Τις ιδιαίτερα θερμές και ειλικρινείς ευχαριστίες μας στους πολίτες της Ντάτσα που μας συμπαραστάθηκαν, και από τα βάθη της καρδιάς μας ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον επιχειρηματία κ. Χουσεΐν Γκιουνές με το διερμηνέα του καπετάνιο Χασάν για την υλική και ηθική συμπαράστασή τους καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής μας στη Ντάτσα και για την ανιδιοτελή μεταφορά μας από τη Ντάτσα στα Μούγλα και την επιστροφή, καθώς και τη μεταφορά της σορού του αδελφού μας από τη Ντάτσα στη Σύμη.

Αποτελεί μέγιστη τιμή για την οικογένειά μας η παρουσία του κ. Χουσεΐν, του κ. Χασάν και του δημάρχου της Σύμης στη νεκρώσιμη ακολουθία στην Ιαλυσό της Ρόδου.

Ρόδος 4 Δεκεμβρίου 2013

Με εκτίμηση και ένα μεγάλο ευχαριστώ

Γιάννης Αργυρόπουλος

Αλεξάνδρα Αγγελοπούλου – Αργυροπούλου

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

  ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΑΓΙΑΣ  ΚΑΙ MEΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 2024 ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...