Ευχαριστήριο του Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινου στους συντελεστές της άψογης διαδικασίας των εκλογικών διαδικασιών στις 26.5.2019 και στις 2.6.2019

Δελτίο Τύπου

-Ευχαριστήριο του Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινου στους συντελεστές της άψογης διαδικασίας των εκλογικών διαδικασιών στις 26.5.2019 και στις 2.6.2019

Με το παρόν δελτίο τύπου ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος ευχαριστεί δημόσια όλους τους συναρμόδιους φορείς και τα στελέχη τους με τους οποίους συνεργάστηκε και με την καθοριστική συμβολή των οποίων οργανώθηκε η άψογη διαδικασία των εκλογικών διαδικασιών της 26.5.2019 και 2.6.2019 στην Περιφερειακή Ενότητα Δωδεκανήσου.

Ιδιαίτερα ευχαριστεί τους υπαλλήλους της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, τους υπαλλήλους των δήμων, τις δικαστικές, λιμενικές και αστυνομικές αρχές και τους πιλότους του ελικοπτέρου που μετέφεραν στο Καστελόριζο τον αναπληρωτή δικαστικό αντιπρόσωπο για τις επαναληπτικές δημοτικές εκλογές.

Επίσης ευχαριστεί τα στελέχη του Υπουργείου Εσωτερικών, με τα οποία είχε διαρκή επικοινωνία και συνάντηση εργασίας στην Αθήνα, προκειμένου να λυθούν διαδικαστικά προβλήματα και να επιταχυνθούν οι ενέργειες για επιτυχημένες εκλογικές διαδικασίες στη νησιωτική μας περιοχή.

Τέλος συγχαίρει όλους όσους συμμετείχαν με δημοκρατικό ήθος και ευπρέπεια στις πρόσφατες εκλογές και εύχεται καλή και δημιουργική θητεία στα νέα στελέχη της Αυτοδιοίκησης α' και β' βαθμών και οι νέοι ευρωβουλευτές να εκπροσωπήσουν επάξια τη χώρα μας.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...