Ευχαριστήρια επιστολή του Συλλόγου Επαγγελματικών Ιστιοφόρων Σκαφών Αναψυχής Δωδ/σου προς τον Αναπληρωτή Υπουργό Ναυτιλίας Ν. Σαντορινιό

Ο  Συλλόγος ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΙΣΤΙΟΦΟΡΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ (Σ.Ε.Ι.Π.Α.Δ),  απέστειλε την παραπάνω επιστολή με την οποία ευχαριστεί τον Νεκτάριο Σαντορινιό Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής για την συμπαράσταση στον κλάδο τους και για την Λύση που έδωσε σε μια αδικία  πολλών χρόνων.  

Η επιστολή

ΠΡΟΣ: Αξιότιμο Κύριο Σαντορινιό

Θέμα: Ευχαριστήρια Επιστολή

Αξιότιμε Υπουργέ μας Nεκτάριε Σαντορινιέ

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες όλων των μελών του Συλλόγου ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΙΣΤΙΟΦΟΡΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ (Σ.Ε.Ι.Π.Α.Δ), για την άμεση ανταπόκριση και επίλυση των προβλημάτων του συλλόγου μας. Σας ενημερώνουμε ότι οι λύσεις που δόθηκαν ήταν ζωτικής σημασίας για την δουλειά μας και δίνει λύση σε μακροχρόνιο πρόβλημα του κλάδου, το οποίο απειλούσε την επιβίωση των επιχειρήσεων μας.  Με την δυναμική σας παρουσία ως υπουργός Ναυτιλίας και νησιώτικης πολιτικής, κόψατε τον γόρδιο δεσμό κάνοντας δυνατή  την ενοικίαση των σκαφών αναψυχής από τα ταξιδιωτικά πρακτορεία που είναι ο νόμιμος φορέας του τουρισμού στην Ελλάδα και αποτρέψατε την παράνομη ναύλωση από τυχαίους και άσχετους με τον τουρισμό επιτηδείους.

Παρακαλούμε όπως μεταβιβάσετε τις θερμές μας ευχαριστίες και στα υπόλοιπα μέλη του υπουργείου που με ευαισθησία αντιμετώπισαν την κατάσταση και με την δική σας προτροπή έφεραν την λύση.

Ευχαριστούμε θερμά και σας ευχόμαστε καλά αποτελέσματα στις επερχόμενες εκλογές.

Ο Πρόεδρος

Στεργενάκης  Στέργιος

 

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...