Ευχαριστήρια επιστολή του δημάρχου Η.Ν. Κάσου προς τον πρωθυπουργό για την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

- ΘΕΜΑ: «ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

ΗΡΩΙΚΗΣ ΝΗΣΟΥ ΚΑΣΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ»

- Ο Δήμαρχος της Ηρωϊκής Νήσου Κάσου Μιχάλης Ερωτόκριτος με την αφορμή της κατάργησης του ΕΝΦΙΑ στα είκοσι έξη (26) μικρά νησιά έστειλε την παρακάτω ευχαριστήρια επιστολή προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη:

 

« Με το έγγραφό μου αυτό θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την αξιέπαινη πρωτοβουλία που αναλάβατε για την απαλλαγή του ΕΝΦΙΑ που θα έχουν οι κάτοικοι είκοσι έξι (26) μικρών νησιών της πατρίδας μας, μεταξύ των οποίων και ο Ηρωϊκός Δήμος Κάσου.

 

Επιπλέον, σας ευχαριστώ θερμά, και χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί η συνομιλία που είχαμε κατά την επίσκεψή σας τα Χριστούγεννα του 2019 στο νησί μας κατέληξε στην υπόσχεσή σας που έγινε πράξη.

 

Εκτιμώ ότι ο μηδενισμός του ΕΝΦΙΑ στα νησιά μας αποτελεί τονωτική οικονομική ένεση προς τους κατοίκους και έχει άμεση επίδραση γιατί αγγίζει τον καθένα ξεχωριστά, και μάλιστα κάτω από τις γνωστές αντίξοες υγειονομικές και κοινωνικές συνθήκες.

 

Επιπλέον το μέτρο αυτό αποκτά ιδιαίτερη αξία γιατί αφορά στη συντριπτική του πλειοψηφία ακριτικά νησιά που παίζουν σημαντικότατο εθνικό ρόλο μέσα στο κλίμα της γενικότερης αμφισβήτησης  και προκλητικότητας που καλλιεργεί η γειτονική χώρα. »

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Σιγή ιχθύος από το Δήμο Ρόδου για το Εθνικό Θέατρο - Ο Δήμος δεν απαντάει ούτε στην Πρόεδρο...
Έναρξη δρομολογίων από Σάμο 5 Απριλίου 2021 - Η Dodekanisos Seaways συνεχίζει να στέκεται στο...
Σ. Καραταπάνης “Αφρονες και επώνυμοι” μας έφεραν στο “βαθύ κόκκινο”. - «Κάποιοι άφρονες και...
Στην προσωπική τους εμπειρία για τον καθοριστικό ρόλο των εμβολίων στη ζωή μας, με αφορμή και το...