Ερωτήματα οργής από τους Κατοίκους του Καρακόνερου για τις συνεχείς φωτιές από πλαστικά

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΡΑΚΟΝΕΡΟ ΤΩΡΑ email: karakonerotwra@gmail.com ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέλουμε μέσω του τοπικού Τύπου,σαν κάτοικοι και μάλιστα οργισμένοι, να απευθύνουμε μια σειρά ερωτημάτων,απο τα οποία ελπίζουμε AN έχουν τα κότσια κάποιοι, να απαντήσουν δημοσίως,όπως και εμείς δημοσίως τα θέτουμε:

1) διοικούντες αυτό το τόπο,μένει κανείς απο εσάς στο Καρακόνερο; πιστεύουμε πώς όχι,γιατί αν κατοικούσατε εδώ θα νιώθατε οτι και εμείς.ΟΡΓΗ,ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ.

2) Αραγε πως θα νιώθατε αν τα παιδιά σας ήθελαν να παίξουν και εσείς τα παίρνατε γιατί το νέφος είναι τοξικό; 3) Εχετε αναπνεύσει απο κοντά αυτό το νέφος; 4) Εχετε αναγκαστεί να φύγετε απο το σπίτι σας,στα καλά καθούμενα,γιατί έτσι θέλει,έτσι γουστάρει ο αθίγγανος να βγάλει λεφτά,ανάβει φωτιά ,σε πνίγει,έξω καύσωνας,να θέλεις να βάλεις air condition και να μην μπορείς,γιατί μπαίνει η στάχτη η καρκινογόνος μέσα; εννοείται ουτε κατα διάνοια παράθυρα ανοικτά! 5) Κύριε Δήμαρχε, Τι κάνεις; τα ζά καλά; Που είναι η προστασία σου για τους Δημότες;;; αυτοί δεν έχουν δικαιώματα; μόνο υποχρεώσεις; τα δημοτικά τέλη γιατί τα εισπράττεις απο εμάς; Αφού είμαστε σε άλλο κράτος! 6) Νομικοί Σύμβουλοι του Δήμου: Δώστε στη δημοσιότητα τι κάνατε ολα αυτά τα χρόνια για να προστατεύσετε τη Δημόσια Υγεία ! 7) Κύριε Ευθυμιάδη: Νοιάζεστε για την εμφάνιση της πόλεως και είναι ντροπή οι μικροπωλητές στο Νεώριο ...οι αθίγγανοι και φωτιές είναι ΑΤΤΡΑΞΙΟΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ. Μακάρι να είχατε το ίδιο ζήλο. 8) Τι νέος ΚΟΛΟΣΣΟΣ ....νέος τσιγγανομαχαλάς.Κάτω απο τη καφετέρια..κατά το άλλα επιχειρήσεις ΘΕΑΤΡΟ παραγωγής Hollywood. 9) Kύριε Λιμενάρχα:Η καύση πλαστικών είναι ποινικό αδίκημα και επομένως το εμπόριο και η διακίνηση του είναι προιόντα εγκλήματος.Γιατί αφήνετε τότε ανεξέλεγκτη τη διακίνηση τους στο ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΛΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΚΑΡΝΑΓΙΟΥ; Σε περίπτωση που δεν το ξέρετε,όποτε έχει καύσεις, έρχεται καράβι!!!! 10) Κύριε Εισαγγελέα,οι προθεσμίες σας δεν έχουν ισχύ; θα ασκήσετε επιτέλους καμμία δίωξη για παράβαση καθήκοντος σε κανέναν απο αυτούς;

Θα επανέλθουμε με νέες ερωτήσεις..Το θέμα αφορά ΟΛΟΥΣ.

ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...