ΕΡΤ: Η κυβέρνηση έριξε ξανά μαύρο! Θα εκπέμψουμε σύντομα ξανά! Δυνατά εκπέμπει η ΕΡΑ Ρόδου

Μετά από πιέσεις της ελληνικής κυβέρνησης στην εταιρεία που ελέγχει το δορυφόρο Astra, λίγο μετά 6.00 το απόγευμα ξανάπεσε νέο “μαύρο” στην ΕΡΤ. Σταμάτησε η δορυφορική μετάδοση εικόνας από την ΕΡΤ στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι, αυτή τη φορά με τη σύμφωνη γνώμη και του ΠΑΣΟΚ και του αρμόδιου υφυπουργού, Παντελή Καψή. Η πράξη αυτή γίνεται προκειμένου να προχωρήσει η κυβέρνηση στην κατάληψη του Ραδιομεγάρου, και ενώ στο ΣτΕ εκκρεμεί η απόφαση επί της προσφυγής της ΠΟΣΠΕΡΤ για το λουκέτο στην ΕΡΤ. Οι εργαζόμενοι στην ανακοίνωσή του υπογραμμίζουν πως το πρόγραμμα της Ελεύθερης ΕΡΤ θα συνεχίσει να μεταδίδεται, μέσω Internet από το www.ertopen.com και το www.thepressproject.gr. Οπως δηλώνουν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ, σύντομα θα εκπέμψουν και πάλι δορυφορικά! Η ΕΡΑ Ρόοδυ συνεχίζει και εκπέμπει στα FM 93,1, 92,7, 98,4 (Κως) και στα μεσαία στους 1260 χιλιόκυκλους. Η ΕΡΑ Ρόδου και στο διαδίκτυο, erarodou.blogspot.gr

Η ανακοίνωση Αγωνιζόμενων Εργαζόμενων ΕΡΤ, έχει εξής:

«Από απόψε 24 του Οκτώβρη στις 6 το απόγευμα η φωνή και η εικόνα της ΕΡΤ θα πάψει να μεταδίδεται στο μεγαλύτερο μέρος της επικράτειας. Η κυβέρνηση του “μαύρου” σε μια νέα επιχείρηση εναντίον της Ελεύθερης ΕΡΤ “ρίχνει” και τον 2ο δορυφόρο που χρησιμοποιούσαμε για τη μετάδοση του προγράμματος. Ρίχνουν ξανά “μαύρο” εκεί όπου δώσαμε φως και χρώμα πάνω από 4 μήνες τώρα. Προσπαθούν και πάλι να μας φιμώσουν. Θα κάνουμε τα πάντα για να μην τα καταφέρουν.

Κρατήστε τα ραδιόφωνα σας συντονισμένα στην συχνότητα των μεσαίων. Επικοινωνήστε με τους περιφερειακούς σταθμούς της ΕΡΑ που βρίσκονται στην περιοχή σας.

Και το σπουδαιότερο,

Συντονιστείτε με το ertopen.com, το thepressproject.gr αλλά και όποιο άλλο ιστότοπο προσφέρει το τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό πρόγραμμα της Ελεύθερης Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης διαδικτυακά.

Είναι πλέον εξαιρετικά πιθανό η επιχείρηση του “μαύρου” να συνοδευτεί με μια επιχείρηση εκκένωσης του Ραδιομεγάρου της Αγίας Παρασκευής αλλά και όλων των άλλων εγκαταστάσεων της ΕΡΤ στη Θεσσαλονίκη και σε όλη την Ελλάδα.

Σας καλούμε σε επαγρύπνηση και ετοιμότητα. Επικοινωνήστε με τους εργαζόμενους της ΕΡΤ. Συμβάλετε στην περιφρούρηση και στην πληροφόρηση, στην ενημέρωση.

Σταθείτε στο πλευρό μας. Για να συνεχίσει να ακούγεται η αδέσμευτη φωνή του λαού από τις συχνότητες της ΕΡΤ. Η ΕΡΤ είμαστε όλοι εσείς.

Αγωνιζόμενοι Εργαζόμενοι ΕΡΤ».

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

  ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΑΓΙΑΣ  ΚΑΙ MEΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 2024 ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...