Επιτυχία στο διήμερο μαθητικό φεστιβάλ της ΚΝΕ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο το διήμερο μαθητικό φεστιβάλ της ΚΝΕ, που «έκανε στάση» στην πόλη της Ρόδου, με την συμμετοχή δεκάδων μαθητών που αγκάλιασαν το σύνθημα “δίνουμε «τρόπο» στην οργή – ανάσα ο ΑΓΩΝΑΣ για να νικήσει η ΖΩΗ”.

Το Σάββατο 5/6 πραγματοποιήθηκε με ενθουσιασμό και παλμό στον Ευαγγελισμό συναυλία από μαθητές, με ραπ και έντεχνα κομμάτια. Στον χαιρετισμό του ο Βασίλης Φιλίππου, Γραμματέας της Τ.Ο. Ρόδου της ΚΝΕ, ανέφερε ότι τα Μαθητικά Φεστιβάλ της ΚΝΕ αποτελούν ανάσα και διέξοδο για τους μαθητές, σημείο συνάντησης για τους προβληματισμούς και τα όνειρα τους.

Στο χώρο καλλιτεχνικής δημιουργίας, μέλη και φίλοι της ΚΝΕ ζωγράφισαν στέλνοντας μήνυμα αλληλεγγύης στο λαό της Παλαιστίνης, ενώ στο χώρο υπήρχαν έκθεση ταμπλό της ΚΝΕ για τους μαθητικούς αγώνες και workshop μηχανολογίας.

Την Κυριακή 6/6 έγινε με μεγάλη συμμετοχή ομάδων –από πολλές άκρες του νησιού- τουρνουά μπάσκετ 3x3. Τα ανοικτά γήπεδα του σταδίου Διαγόρα γήπεδα του γέμισαν με φωνές, γέλια και συνθήματα αφού οι ομάδες έδωσαν… τον καλύτερο τους εαυτό! Σε πανηγυρικό κλίμα, ακολούθησε η βράβευση των δύο νικητριών ομάδων «Χαβαλέικερς» και «The chosen ones» που μας «μάγευσαν» με το παίξιμο τους.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Με πολιτικό θέατρο δεν πάμε μπροστά Του Νίκου Ιακ. Γερονικόλα - Η εξωστρέφεια, η ανταλλαγή...
Νέος προορισμός της Dodekanisos Seaways η Αστυπάλαια! - Η Dodekanisos Seaways ανακοινώνει την...
Θέμα: “Κοινωνικό μήνυμα του Ι.Σ.Ρ. για τον εμβολιασμό κατά Covid-19”     ...
Στην προσωπική τους εμπειρία για τον καθοριστικό ρόλο των εμβολίων στη ζωή μας, με αφορμή και το...