Επιτυχία στην εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας του Κέντρου "Ελπίδα"

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΙΕΞΗΧΘΗ Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΟΥ «ΕΛΠΙΔΑ»

-Πλήθος κόσμου κατέκλεισε την αίθουσα του ξενοδοχείου “Mediterranean” με αφορμή την εκδήλωση του Δωδεκανησιακού Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία, Κέντρου Διημέρευσης-Ημερήσιας Φροντίδας «ΕΛΠΙΔΑ» για την κοπή της βασιλόπιτας την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020.

Την έναρξη της βραδιάς κήρυξε ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Πόκιας με την ευλογία της βασιλόπιτας.

Εν συνεχεία, η πρόεδρος κατά το χαιρετισμό της ευχήθηκε στους παρευρισκόμενους, το 2020 να χαρίσει σε όλο τον κόσμο υγεία, ευτυχία, αγάπη, χαμόγελα και όμορφες στιγμές. Ευχαρίστησε τη διοίκηση και το προσωπικό του “Mediterranean” και ιδιαιτέρως τον ιδιοκτήτη και Δήμαρχο Ρόδου κ. Αντώνη Καμπουράκη, για τη ΔΩΡΕΑΝ προσφορά της αίθουσας. Την εταιρία Pane di Capo και ιδιαιτέρως τον κ. Ποντικάκη, για τη ΔΩΡΕΑΝ διάθεση γλυκών και αλμυρών εδεσδμάτων. Ευχαρίστησε επίσης, το Σύλλογο Κρητών Ρόδου "Ο Ψηλορείτης", που κράτησε χορευτική συντροφιά στους παρευρισκόμενους, καθώς και την ορχήστρα των Νίκο και Τζένη Λεβέντη, που κράτησε μουσική συντροφιά όλο το βράδυ στο κοινό. Τέλος, ευχαρίστησε όλο τον κόσμο που τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση.

Απονεμήθηκαν και φέτος πλακέτες ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ στον ιδιοκτήτη της εταιρίας Pane di Capo Αλέξανδρο Ποντικάκη, στον Πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη Νεκτάριο Πόκια, στον ειδικό καρδιολόγο Ιωάννη Ματθαίο, στον δερματολόγο-αφροδισιολόγο Αντώνη Ρούσσο και στον δημοσιογράφο Κώστα Σαμιωτάκη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Πόκιας, ο βουλευτής Δωδεκανήσου Νεκτάριος Σαντορινιός, η βουλευτής Δωδεκανήσου Μίκα Ιατρίδη, ο Αντιπεριφερειάρχης Ιωάννης Φλεβάρης, ο Αντιδήμαρχος Στέφανος Δράκος, καθώς και η γραμματέας του βουλευτή Δωδεκανήσου Ιωάννη Παππά, η οποία μετέφερε με έγγραφο τον χαιρετισμό του.

Σας ευχαριστούμε.

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...