Επιστολή των Προέδρων της περιφέρειας αρμοδιότητας Α.Τ. Νότιας Ρόδου

Επιστολή των Προέδρων της περιφέρειας αρμοδιότητας Α.Τ. Νότιας Ρόδου.

- Με αφορμή δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την ελλιπή  αστυνομική παρουσία στη Νότια Ρόδο , ως εκλεγμένοι αντιπρόσωποι των τοπικών κοινοτήτων, οφείλουμε να παρέμβουμε αλλά και να θέσουμε την άποψη μας, δεδομένου ότι ως αρχές του τόπου αλλά και ως μόνιμοι κάτοικοι της περιοχής, αφουγκραζόμαστε από πρώτο χέρι τα προβλήματα στα χωριά μας.

  Στο Αστυνομικό Τμήμα Νότιας Ρόδου με έδρα το Γεννάδι , παρατηρούμε ότι εδώ και ένα χρόνο ο Διοικητής του έχει εφαρμόσει ένα πρωτοφανές αποτελεσματικό σχέδιο για να έχει συνεχή παρουσία σε όλους τους οικισμούς , ώστε  όσοι αστυνομικοί το επανδρώνουν να παρέχουν αίσθημα ασφάλειας αλλά και στήριξης σε όλους μας, ενώ ταυτόχρονα φροντίζουν για την γρήγορη επιβολή της τάξης , όταν και όπου χρειάζεται. Η παρέμβαση των αστυνομικών όπου τους ζητήθηκε καθ΄όλο  το ανωτέρω χρονικό διάστημα ήταν άμεση , αποτελεσματική αλλά και διακριτική. Φαινόμενα που αναφέρονται σε σχετικά άρθρα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και δυσφημίζουν αναίτια και υποβολιμαία την περιοχή μας.

  Ως  αρχές του τόπου οφείλουμε να ευχαριστήσουμε αυτούς τους ανθρώπους-αστυνομικούς  που πολλές φορές χρειάστηκε να υπερβάλουν εαυτόν ώστε η ταυτόχρονη έκρηξη του τουριστικού ρεύματος στην περιοχή μας να συνοδευτεί μία σημαντική μείωση της εγκληματικότητας και η Νότια Ρόδος να θεωρείται ασφαλής προορισμός για τους επισκέπτες μας και τόπος ασφαλούς διαβίωσης των μόνιμων  κατοίκων.

Εμείς στη Νότια Ρόδο στηρίζουμε το Αστυνομικό μας Τμήμα και το προσωπικό του και δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να αμαυρώσει την τεράστια προσπάθεια που γίνεται. 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...