Επικοινωνία της Μίκας Ιατρίδη με το Υπουργείο Παιδείας για τη δίχρονη προσχολική εκπαίδευση και το ζήτημα που έχει προκύψει με τους Δήμους Ρόδου και Κω

Ρόδος, 17 Αυγούστου 2019

-Επικοινωνία της Μίκας Ιατρίδη με το Υπουργείο Παιδείας για τη δίχρονη προσχολική εκπαίδευση και το ζήτημα που έχει προκύψει με τους Δήμους Ρόδου και Κω.

Η βουλευτής Δωδεκανήσου, Μίκα Ιατρίδη, με αφορμή το ζήτημα που έχει προκύψει για τους Δήμους της Ρόδου και της Κω σχετικά με τη δίχρονη προσχολική εκπαίδευση, είχε επικοινωνία τόσο με το γραφείο της κ. Υπουργού, όσο και με τη Γενική Γραμματέα του Υπουργείου, κα Αναστασία Γκίκα, στη διάρκεια της οποίας μετέφερε και τον προβληματισμό των εκπαιδευτικών και των γονέων που επηρεάζονται από την εξέλιξη αυτή.

Για το ζήτημα της δίχρονης προσχολικής εκπαίδευσης η Μίκα Ιατρίδη δήλωσε τα εξής:

«Είχα εκτενείς συνομιλίες με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου. Είναι προφανές ότι υπάρχουν σημαντικές ευθύνες της απελθούσας κυβέρνησης, η οποία νομοθετούσε, ως συνήθως, χωρίς να κάνει τον απαραίτητο σχεδιασμό και χωρίς να λαμβάνει υπόψη της αν η τοπική αυτοδιοίκηση μπορεί να ανταποκριθεί επαρκώς στο όλο εγχείρημα.

Όπως έχουν ανακοινώσει ήδη η Υπουργός και η Υφυπουργός Παιδείας διερευνώνται όλες οι δυνατότητες ώστε να δοθεί η καταλληλότερη λύση, η οποία να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των συμπολιτών μας και των παιδιών τους».

Φωτογραφικό υλικό

Μανώλης Δημελλάς

γράφει ο Μανώλης Δημελλάς

Προτάσεις Verena

Νέος πρόεδρος στο Εργατικό Κέντρο Ρόδου είναι ο Παναγιώτης Εγγλέζος, ενα έμπειρο συνδικαλιστικό...
Ενα τραγούδι για την Ελένη Τοπαλούδη απο το Διδυμότειχο που δολοφονήθηκε άγρια στη Ρόδο εγραψε και...
ΦΟΡΟΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ-Στον ακήρυχτο πόλεμο της ασφάλτου η λίστα των θυμάτων μεγαλώνει συνεχώς...
ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΜΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ - Δεν υπάρχει τίποτα πιο βέβαιο από του θανάτου τον...