Επικοινωνία της Μίκας Ιατρίδη με το Υπουργείο Παιδείας για τη δίχρονη προσχολική εκπαίδευση και το ζήτημα που έχει προκύψει με τους Δήμους Ρόδου και Κω

Ρόδος, 17 Αυγούστου 2019

-Επικοινωνία της Μίκας Ιατρίδη με το Υπουργείο Παιδείας για τη δίχρονη προσχολική εκπαίδευση και το ζήτημα που έχει προκύψει με τους Δήμους Ρόδου και Κω.

Η βουλευτής Δωδεκανήσου, Μίκα Ιατρίδη, με αφορμή το ζήτημα που έχει προκύψει για τους Δήμους της Ρόδου και της Κω σχετικά με τη δίχρονη προσχολική εκπαίδευση, είχε επικοινωνία τόσο με το γραφείο της κ. Υπουργού, όσο και με τη Γενική Γραμματέα του Υπουργείου, κα Αναστασία Γκίκα, στη διάρκεια της οποίας μετέφερε και τον προβληματισμό των εκπαιδευτικών και των γονέων που επηρεάζονται από την εξέλιξη αυτή.

Για το ζήτημα της δίχρονης προσχολικής εκπαίδευσης η Μίκα Ιατρίδη δήλωσε τα εξής:

«Είχα εκτενείς συνομιλίες με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου. Είναι προφανές ότι υπάρχουν σημαντικές ευθύνες της απελθούσας κυβέρνησης, η οποία νομοθετούσε, ως συνήθως, χωρίς να κάνει τον απαραίτητο σχεδιασμό και χωρίς να λαμβάνει υπόψη της αν η τοπική αυτοδιοίκηση μπορεί να ανταποκριθεί επαρκώς στο όλο εγχείρημα.

Όπως έχουν ανακοινώσει ήδη η Υπουργός και η Υφυπουργός Παιδείας διερευνώνται όλες οι δυνατότητες ώστε να δοθεί η καταλληλότερη λύση, η οποία να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των συμπολιτών μας και των παιδιών τους».

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...