Επιδότηση στην ΔΕΥΑΡ για την αύξηση του ενεργειακού κόστους

Για μια ακόμη φορά το η σκληρή δουλειά η μεθοδικότητα και η προσήλωση στο στόχο δικαιώνει την Δημοτική Αρχή του Αντώνη Β. Καμπουράκη και το διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΥΑΡ.

Στο περιθώριο των εργασιών της 32ης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μελών της Ε.Δ.Ε.Υ.Α. που διεξάγεται στην Αθήνα, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Ρόδου, Δημήτρης Τσίκκης ο Αντιπρόεδρος Σπύρος Σπυρόπουλος και ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων Καρανικόλας Ελευθέριος είχαν συναντήσεις με τον γενικό γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών, Μιχάλη Σταυριανουδάκη καθώς και με τον γενικό γραμματέα του Φυσικού Περιβάλλοντος και Υδάτων, Πέτρο Βαρελίδη. 

Με τον γ.γ. του ΥΠΕΣ κ Σταυριανουδάκη συζητήθηκε το αίτημα της ΔΕΥΑΡ για πρόσληψη προσωπικού αορίστου χρόνου αίτημα που θα κατατεθεί σε συνάντηση στον υπουργό κ Βορίδη - ενώ τέθηκε και η οικονομική κατάσταση της δημοτικής επιχείρησης, που επιβαρύνθηκε πολύ το τελευταίο διάστημα, λόγο του ενεργειακού κόστους. Όπως ειπώθηκε, η ΔΕΥΑ Ρόδου θα περιληφθεί μεταξύ των ΔΕΥΑ της χώρας, τις οποίες το ΥΠΕΣ θα επιδοτήσει με πόρους ύψους 20.000.000 Ευρώ –στο πλαίσιο της στήριξης των ΔΕΥΑ για την αντιμετώπιση του ενεργειακού κόστους. 

Οι εξελίξεις είναι σημαντικές για την ΔΕΥΑ Ρόδου με δεδομένα τα βασικά ζητήματα που την απασχολούν, όπως η χρηματοδότηση λόγω της κατακόρυφης αύξησης του ενεργειακού κόστους αλλά και οι προσλήψεις σε προσωπικό, αορίστου χρόνου. 

Τσίκκης Ν. Δημήτριος

Πρόεδρος διοικητικού Συμβουλίου

Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης 

ΔΗΜΟΥ ΡΟΔΟΥ (Δ.Ε.Υ.Α.Ρ)

p: +30 6943740543 a: Δωρητών 10 ,Ιαλυσός 85101 Ρόδου 

e: tsikkis@gmail.com s: tsikkis.dimitris 

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

ΡΟΔΟΣ 29-01-2023 ΔΗΛΩΣΗ ΦΩΤΗ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΥ, Υποψήφιου βουλευτή ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ...
Γ.Νικητιάδης : Ξεκινάμε τον αγώνα, για τα νησιά μας και την παράταξη Μετά τη σημερινή συνεδρίαση...
Μανώλης Σαββής: Η κοινωνία απαιτεί αλλαγή πορείας και ανατροπή στο δήμο Ρόδου - Λίγες ...
Σάββας  Διακοσταματίου: Ήρθε η ώρα ο δήμος Ρόδου να περάσει σε συνεργατικές διοικήσεις - “...