Επείγουσα αεροδιακομιδή 48χρονου από την Κάλυμνο στον Αγιο ΝΙκόλαο

Επείγουσα αεροδιακομιδή 48χρονου ασθενή στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου από το νοσοκομείο Καλύμνου πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης. Η υγεία του 48χρομου από τη Κάλυμνο επιδεινώθηκε ραγδαία με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί τρεις ημέρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο νοσοκομείο της Καλύμνου.

Σύμφωνα με τους γιατρούς την Τετάρτη το απόγευμα η κατάσταση της υγείας του 48χρονου επιδεινώθηκε ακόμη περισσότερο με αποτέλεσμα να αποφασιστεί η άμεση μεταφορά του σε νοσοκομείο της Κρήτης.

 

Σε χρόνο ρεκόρ οργανώθηκε η αεροδιακομιδή του ασθενή με τον 48χρονο να βρίσκεται πλέον διασωληνωμένος σε καταστολή στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Αγίου Νικολάου.

Η κατάσταση της υγείας του σύμφωνα με τους γιατρούς της ΜΕΘ Αγίου Νικολάου χαρακτηρίζεται κρίσιμη, με το προσωπικό της μονάδας να δίνει μάχη με το χρόνο για κρατηθεί στη ζωή ο ασθενής, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει σοβαρό χρόνιο νόσημα.

Το νοσοκομείο Αγίου Νικολάου παίζει κομβικό ρόλο στο Ανατολικό Αιγαίο. Συχνά φιλοξενεί σοβαρά περιστατικά που χρήζουν άμεσης επέμβασης ή μονάδα εντατικής θεραπείας. Δεν είναι λίγες οι φορές που αθόρυβα αλλά αποτελεσματικά και παρά τις σοβαρές ελλείψεις σε έμψυχο υλικό, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου έδωσε και κέρδισε δύσκολες μάχες σώζοντας ζωές.

Ρεπορτάζ: Ιάσων Ταβλάς

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΕΝΘΟΥΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΦΩΤΗ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΥ Ρόδος20-11-2023 Με βαθύτατη ευγνωμοσύνη...
Επικήδειος ΣτέργουΦ. Χατζηδιάκου   Πολυαγαπημένε μου πατέρα, Καλούμαι σήμερα από αυτό...
Δημήτρης Γάκης: Αποχαιρετούμε σήμερα τον άοκνο και χαλκέντερο Δήμαρχο της Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκο...
Ο Βασίλης Παπανικόλας σχολιάζοντας την ανάρτηση του τεως δημάρχου Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκου για το...