Επανεκλογή του Μιχάλη Σοκορέλλου στη θέση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Ρόδου

Συναινετικές ήταν οι διαδικασίες για την εκλογή του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Ρόδου. Επανεξελέγη στη θέση του προέδρου ο Μιχάλης Σοκορέλλος, στη θέση του αντιπροέδρου ο Γιάννης Κορωναίος απο την παράταξη Χατζηδιάκου και ο  Δημήτρης Ιωσήφ παρέμεινε στη θέση του γραμματέα από την παράταξη Κρητικού.

 Για την Οικονομική Επιτροπή εκλέγονται οι παρακάτω: Φλοσκάκης 23 ψήφοι, Κολλιάδης 22, Κιαχιαγιά 22, Μανέτας 21, Καραταπάνης 21 – Διακοσματαματίου 15, Παλαιολόγου 15 και Προυσάλογλου 3 ψήφοι. Απο την παράταξη Χατζηδιάκου ισοψήφησαν Γιαννάς και Κορωναίος. Εξελέγη ο τελευταίος. Στην Επιτροπή με ορισμό, συμμετέχουν ο δήμαρχος Αντώνης Καμπουράκης και Στράτος Καρίκης και Τηλέμαχος Καμπούρης.

Για την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής εκλέγονται οι: Σπυρόπουλος 22 ψήφοι, Καραταπάνης 21, Παπαοικονόμου 20, Στάμος 19, Σεϊτης 19 ψήφοι, Αφεντούλης 15 και Γιαννάς 15, Ιωσήφ με 3 ψήφους και Μπιλιά 1 ψήφο. Στην Επιτροπή διορίζονται απο τον δήμαρχο Ρόδου ο  Στέφανος Δράκος  η Τσαμπίκα Κιαχαγιά και ο Νϊκος Καραμαρίτης


 

 
 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αιχμηρή κριτική στον δήμαρχο Αντώνη Καμπουράκη, άσκησε χθες, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος...
Ο πρώην Νομάρχης Δωδεκάνησου Σάββας Καραγιάννης με ανοιχτή επιστολή καταγγέλλει την βάρβαρη...
O πρώην δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος πετάει ξανά το γάντι στον πρόεδρο του ΟΠΡΟΤΟΥΡ και τον...
Δημ. Γάκης: Πως πάλεψα το πολλαπλό μυέλωμα – Κατάθεση ψυχής στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου - Ο πρώην...