Επανεκλογή του Μιχάλη Σοκορέλλου στη θέση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Ρόδου

Συναινετικές ήταν οι διαδικασίες για την εκλογή του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Ρόδου. Επανεξελέγη στη θέση του προέδρου ο Μιχάλης Σοκορέλλος, στη θέση του αντιπροέδρου ο Γιάννης Κορωναίος απο την παράταξη Χατζηδιάκου και ο  Δημήτρης Ιωσήφ παρέμεινε στη θέση του γραμματέα από την παράταξη Κρητικού.

 Για την Οικονομική Επιτροπή εκλέγονται οι παρακάτω: Φλοσκάκης 23 ψήφοι, Κολλιάδης 22, Κιαχιαγιά 22, Μανέτας 21, Καραταπάνης 21 – Διακοσματαματίου 15, Παλαιολόγου 15 και Προυσάλογλου 3 ψήφοι. Απο την παράταξη Χατζηδιάκου ισοψήφησαν Γιαννάς και Κορωναίος. Εξελέγη ο τελευταίος. Στην Επιτροπή με ορισμό, συμμετέχουν ο δήμαρχος Αντώνης Καμπουράκης και Στράτος Καρίκης και Τηλέμαχος Καμπούρης.

Για την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής εκλέγονται οι: Σπυρόπουλος 22 ψήφοι, Καραταπάνης 21, Παπαοικονόμου 20, Στάμος 19, Σεϊτης 19 ψήφοι, Αφεντούλης 15 και Γιαννάς 15, Ιωσήφ με 3 ψήφους και Μπιλιά 1 ψήφο. Στην Επιτροπή διορίζονται απο τον δήμαρχο Ρόδου ο  Στέφανος Δράκος  η Τσαμπίκα Κιαχαγιά και ο Νϊκος Καραμαρίτης


 

 
 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...