Επανεκλογή του Μιχάλη Σοκορέλλου στη θέση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Ρόδου

Συναινετικές ήταν οι διαδικασίες για την εκλογή του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Ρόδου. Επανεξελέγη στη θέση του προέδρου ο Μιχάλης Σοκορέλλος, στη θέση του αντιπροέδρου ο Γιάννης Κορωναίος απο την παράταξη Χατζηδιάκου και ο  Δημήτρης Ιωσήφ παρέμεινε στη θέση του γραμματέα από την παράταξη Κρητικού.

 Για την Οικονομική Επιτροπή εκλέγονται οι παρακάτω: Φλοσκάκης 23 ψήφοι, Κολλιάδης 22, Κιαχιαγιά 22, Μανέτας 21, Καραταπάνης 21 – Διακοσματαματίου 15, Παλαιολόγου 15 και Προυσάλογλου 3 ψήφοι. Απο την παράταξη Χατζηδιάκου ισοψήφησαν Γιαννάς και Κορωναίος. Εξελέγη ο τελευταίος. Στην Επιτροπή με ορισμό, συμμετέχουν ο δήμαρχος Αντώνης Καμπουράκης και Στράτος Καρίκης και Τηλέμαχος Καμπούρης.

Για την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής εκλέγονται οι: Σπυρόπουλος 22 ψήφοι, Καραταπάνης 21, Παπαοικονόμου 20, Στάμος 19, Σεϊτης 19 ψήφοι, Αφεντούλης 15 και Γιαννάς 15, Ιωσήφ με 3 ψήφους και Μπιλιά 1 ψήφο. Στην Επιτροπή διορίζονται απο τον δήμαρχο Ρόδου ο  Στέφανος Δράκος  η Τσαμπίκα Κιαχαγιά και ο Νϊκος Καραμαρίτης


 

 
 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Δελτίο Τύπου Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Νοτίων Δωδεκανήσων - «Η Δικαιοσύνη...
Ζητήσαμε μια δήλωση του τέως δημάρχου Ρόδου Στάθη Κουσουρνά για την πολύκροτη δίκη για τις...
Φώτης Χατζηδιάκος: Κάποιοι έκτισαν καριέρες πατώντας πάνω σε μια τραγωδία – Το μυαλό μας παραμένει...
Ομόφωνα το μικτό ορκωτό δικαστήριο της Κω αποφάσισε οτι είναι αθώοι για όλες τις κατηγορίες που...