Επίσκεψη υποψηφίων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στην Ιαλυσό

ΔΕΛΤΙΟ   ΤΥΠΟΥ-Οι υποψήφιοι βουλευτές Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ  Λουϊζίδης  Αλέξανδρος  και Νεκτάριος  Σαντορινιός,  την Δευτέρα 19/1/2015 πραγματοποίησαν επίσκεψη σε Ιαλυσσό, Κοσκινού, Ψίνθο και Καλυθιές , συνοδευόμενοι από στελέχη του κόμματος.  
Οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με τους πολίτες και να ακούσουν τα προβλήματα  που έχουν δημιουργηθεί από την υποβάθμιση του  περιβάλλοντος, της ποιότητας της ζωής, την  υποαπασχόληση, την μείωση των μισθών   και την εξοντωτική φορολόγηση.
Ειδικότερα ο κ. Αλ. Λουϊζίδης δήλωσε:  «η προστασία του περιβάλλοντος συνιστά βασικό πλεονέκτημα για τον τουρισμό.  Υποστηρίζουμε μία βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη μέσα από εναλλακτικές μορφές τουρισμού προς όφελος της τοπικής κοινωνίας».
Σχετικά με την υπερφορολόγηση ο κ. Ν. Σαντορινιός  τόνισε:  «Η υπομονή,  των μεσαίων και των ασθενέστερων στρωμάτων έχει εξαντληθεί προ πολλού από την εξοντωτική φορολογία που  επιβλήθηκε στα εισοδήματα και την ιδιοκτησία. Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ και την αντικατάστασή του από έναν κοινωνικά δίκαιο φόρο μεγάλης ακίνητης περιουσίας, με βάση νέες πραγματικές αντικειμενικές αξίες και με αφορολόγητο στη συντριπτική πλειοψηφία της πρώτης κατοικίας, είναι γνωστό στους πολίτες».

Το Γραφείο Τύπου

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

  ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΑΓΙΑΣ  ΚΑΙ MEΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 2024 ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...