Επίσκεψη του υποψηφίου δημάρχου Ρόδου Νίκου Γερονικόλα στον Αρχάγγελο

Δελτίο Τύπου

Κλίμα ενθουσιασμού στην υποδοχή Γερονικόλα στον Αρχάγγελο

Σε κλίμα γενικού ενθουσιασμού και σιγουριάς  για το Αύριο οι κάτοικοι Αρχαγγέλου υποδέχθηκαν τον υποψήφιο Δήμαρχο Ρόδου Νίκο Γερονικόλα , όλους τους υποψήφιους και όλες τις υποψήφιες δημοτικούς & τοπικούς συμβούλους της παράταξης «Αρχή Οργάνωσης» για το νησί μας.

«Ο Αρχάγγελος ως οικιστικό σύνολο και ως κοινωνία συγκεντρώνει πλήθος ιδιαίτερων και σπουδαίων χαρακτηριστικών που παρέμειναν αναλλοίωτα στο πέρασμα των αιώνων. Είναι η γενέτειρα μεγάλων επιστημόνων, φημισμένων πρωτομαστόρων, καθώς και ο τόπος που έδωσε πλήθος εθελοντών που πάλεψαν ολόψυχα κόντρα στην πυρκαγιά του περασμένου καλοκαιριού».

Αυτό δήλωσε ο κ. Νίκος Γερονικόλας αμέσως με τις πρώτες συνομιλίες, δίνοντας με τον τρόπο αυτό και το στίγμα των προθέσεών του ως υποψήφιος για την ανάπτυξη της περιοχής.

Στις συναντήσεις με τους κατοίκους και τους καταστηματάρχες, αναλύθηκαν ένα προς ένα τα χρονίζοντα προβλήματα Αρχαγγέλου, με πρώτο απ’ όλα εκείνο του αποχετευτικού.

«Φτάσαμε στο έτος 2023, κοντεύει το 2024 και ένα τόσο μεγάλο πρόβλημα, ένα τόσο κρίσιμο ζήτημα με επιπτώσεις στην υγεία των κατοίκων και των επισκεπτών, εξακολουθεί να μην έχει λυθεί οριστικά» τόνισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ρόδου και συμπλήρωσε: «Δεν ήρθαμε σήμερα για να δώσουμε υποσχέσεις. Είμαστε επί χρόνια κομμάτι του Αρχαγγέλου και θέλουμε για την περιοχή πλήρως διαμορφωμένες υποδομές, αλλά και μια πολιτική που να πλαισιώνει και να υποστηρίζει το τουριστικό της προϊόν. Μια πολιτική που να διευκολύνει τη νεανική επιχειρηματικότητα και συνάμα να προάγει την υγεία, την παιδεία και τον αθλητισμό σε ολόκληρη την ενότητα, όπως και σε ολόκληρο το νησί μας».

Υποψήφιοι και υποψήφιες της παράταξης «Αρχή Οργάνωσης», όπου κι αν βρέθηκαν στον Αρχάγγελο, έγιναν δέκτες εκδηλώσεων ειλικρινούς αγάπης και έκδηλης υποστήριξης για τα όσα πρεσβεύουν, με επικεφαλής τον Νίκο Γερονικόλα.

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Η μάχη της αμμουδιάς, το αθέατο Τραμπολίνο της Ρόδου και ένας στραβωμένος Πύργος Ναυαγοσώστη...
Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...