Επίσκεψη του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού στη δομή συσσιτίου του Δήμου Ρόδου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Επίσκεψη του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού στη δομή συσσιτίου του Δήμου Ρόδου

 

          Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα με παιδικές φωνές και γλυκές συνταγές, γέμισε η Δομή Συσσιτίου του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Ρόδουτο Σαββάτο 16 Δεκεμβρίου 2023.

         Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού και συγκεκριμένα τα Πουλάκια επισκέφτηκαν το χώρο του παρασκευαστηρίου συσσιτίου και με τη βοήθεια του μάγειρα έφτιαξαν με πολύ αγάπη τρουφάκια για τους ωφελούμενους του προγράμματος. Ενημερώθηκαν από τους Κοινωνικούς Λειτουργούς για το σκοπό και τη λειτουργία του συσσιτίου και ξεναγήθηκαν στο χώρο.  Τα Πουλάκια είχαν την ευκαιρία να δημιουργήσουν σε μια επαγγελματική κουζίνα και δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους. Τα τρουφάκια θα δοθούν στους ωφελούμενους του συσσιτίου μαζί με τα χριστουγεννιάτικα γλυκά.Οι μικροί μας ζαχαροπλάστες συνοδεύονταν από τα Στελέχη κ. Θεώνη Διακοσάββα, κ. ΜικαέλαΤριανταφύλλα, κ. Άντζελα Χατζηδημητρίου και κ. Μιλτιάδη Φαρμακίδη.

         ΟΠρόεδρος του Ιδρύματος - Αντιδήμαρχοςκ. Γεώργιος-Ευθύμιος Τριάντος, τα μέλη του Δ.Σ., η Διεύθυνση και το προσωπικό του ΔΟΠ εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες στους παραπάνω για τη σημαντική πρωτοβουλία και το υψηλό αίσθημα προσφοράς προς τους οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας και εύχονται καλά Χριστούγεννα με Υγεία.

 

 

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Η μάχη της αμμουδιάς, το αθέατο Τραμπολίνο της Ρόδου και ένας στραβωμένος Πύργος Ναυαγοσώστη...
Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...