Επίσκεψη του Αρχηγού ΓΕΣ στον Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα : Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου με τον Αρχηγό του ΓΕΣ.

Τον Αρχηγό του ΓΕΣ, Αντιστράτηγο Αθανάσιο Τσέλιο, συνοδευόμενο από τον Διοικητή της ΑΣΔΕΝ Αντιστράτηγο κ. Πανιτσίδη Ευστάθιο και τον Διοικητή της ΑΣΔΕΝ υποστράτηγο κ. Δημήτριο Ρέσκο, δέχθηκε σήμερα στα γραφεία της Περιφέρειας ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Φώτης Χατζηδιάκος.

Ο κ. Χατζηδιάκος αναφέρθηκε στην έως τώρα αγαστή συνεργασία μεταξύ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με τις Ένοπλες Δυνάμεις και εξέφρασε τη βούληση του η συνεργασία αυτή να ενδυναμωθεί ακόμη περισσότερο.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην πορεία των έργων που εκτελεί η Περιφέρεια στη νήσο Στρογγύλη (αφαλάτωση και φωτοβολταϊκά), τα οποία ολοκληρώνονται ήδη, αφού η Επιτροπή παραλαβής της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου μεταβαίνει άμεσα στο Καστελόριζο για την παραλαβή τους.

Επίσης ο αρχηγός Γ.Ε.Σ διαβεβαίωσε τον παριστάμενο στη συνάντηση αναπληρωτή δήμαρχο Καστελορίζου κ . Γεώργιο Αχλαδιώτη για την διάθεση οπλίτη φαρμακοποιού για την λειτουργία του φαρμακείου στο Καστελόριζο.

Ο Αντιστράτηγος ευχαρίστησε τον Αντιπεριφερειάρχη για τη συνεργασία και με δήλωση του στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης αναφέρθηκε ειδικά στα νησιά της παραμεθορίου και έδωσε την διαβεβαίωση ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι αφοσιωμένες στο καθήκον τους και διατηρούν σε ύψιστο βαθμό την ετοιμότητα και το ηθικό τους.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΕΝΘΟΥΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΦΩΤΗ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΥ Ρόδος20-11-2023 Με βαθύτατη ευγνωμοσύνη...
Επικήδειος ΣτέργουΦ. Χατζηδιάκου   Πολυαγαπημένε μου πατέρα, Καλούμαι σήμερα από αυτό...
Δημήτρης Γάκης: Αποχαιρετούμε σήμερα τον άοκνο και χαλκέντερο Δήμαρχο της Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκο...
Ο Βασίλης Παπανικόλας σχολιάζοντας την ανάρτηση του τεως δημάρχου Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκου για το...