Επίσκεψη της Ida Ferdinand στην Αντιπεριφερειάρχη Ελευθερία Φτακλάκη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2013
Θέμα : Επίσκεψη της Ida Ferdinand στην Αντιπεριφερειάρχη Ελευθερία Φτακλάκη

    Στο γραφείο της υποδέχθηκε την Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου, η Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Ελευθερία Φτακλάκη την συγγραφέα και φωτογράφο από την Δανία, Ida Ferdinand.
    Η Δανή συγγραφέας εκπροσωπεί τον Σκανδιναβικό εκδοτικό οίκο Politiken Publishers (Κοπεγχάγη) και επισκέπτεται τακτικά τα νησιά μας για την δημιουργία ταξιδιωτικών οδηγών. Με αφορμή την έκδοση του τελευταίου οδηγού για την Ρόδο, την Κω και τα Δωδεκάνησα, η κ. Ferdinand εξέφρασε στην Αντιπεριφερειάρχη ευχάριστη έκπληξή για τις αλλαγές που παρατήρησε από την προηγούμενη επίσκεψή της, όσον αφορά σε θέματα προβολής, οικολογικής συνείδησης και διατροφής, συγκρίνοντας και επαίροντας την τοπική κουζίνα σε σχέση με την κρητική. Η κ. Ferdinand ενδιαφέρθηκε
    Η Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, κ. Φτακλάκη, ενημέρωσε την συγγραφέα για την Στρατηγική και τις ενέργειες της Περιφέρειας για την τουριστική προβολή και το υπό κατασκευή τουριστικό portal, καθώς και το ζήτημα της ενημέρωσης για την διασύνδεση των νησιών που θα επιλυθεί με το ολοκληρωμένο πληροφοριακό διαδικτυακό σύστημα, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες του Αιγαίου να μεταβούν ευκολότερα σε περισσότερα νησιά.   

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Η μάχη της αμμουδιάς, το αθέατο Τραμπολίνο της Ρόδου και ένας στραβωμένος Πύργος Ναυαγοσώστη...
Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...