Επίσκεψη της υποψήφιας βουλευτoύ Κατερίνας Εμμανουήλ στην Κάλυμνο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

- Επίσκεψη της υποψήφιας βουλευτoύ Κατερίνας Εμμανουήλστην Κάλυμνο

- Η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ Κατερίνα Εμμανουήλ, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών της με φορείς και πολίτες της Δωδεκανήσου, επισκέφθηκε την Κάλυμνο, την Πέμπτη 20 Απριλίου και είχε σειρά παραγωγικών συναντήσεων.

 

Η κυρία Εμμανουήλ αρχικά επισκέφθηκε το Αστυνομικό Τμήμα του νησιού και συναντήθηκε με τον Διοικητή του Τμήματος, κ. Καραθάνο Ευάγγελο και τον Υποδιοικητή κ. Δάσκαλο Κωνσταντίνο και ενημερώθηκε για τα προβλήματα, που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι της δράσης και του καθήκοντος. Η κ. Εμμανουήλ τούς διαβεβαίωσε για τη διαρκή και έμπρακτη στήριξη της Κυβέρνησης στην Ελληνική Αστυνομία, στο πλαίσιο των προσπαθειών της για δημιουργία κλίματος ασφάλειας στους πολίτες.

 

Στη συνέχεια η κ. Εμμανουήλ επισκέφθηκε το Λιμεναρχείο, όπου την υποδέχτηκε ο Λιμενάρχης κ. Τσαγκάρης Θεόφιλος και είχε μια ενδιαφέρουσα και ενημερωτική συζήτηση γύρω από τις ιδιαιτερότητες και τις δυσκολίες της καθημερινότητάς τους.

Επίσκεψη πραγματοποίησε η υποψήφια βουλευτής και τέως Διοικήτρια του νοσοκομείου Καλύμνου και στο νοσοκομείο του νησιού, όπου επισκέφθηκε όλα τα τμήματα του ιδρύματος και συνομίλησε με το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό.

 

Το απόγευμα η Κατερίνα Εμμανουήλ βρέθηκε στο ναό της Παναγίας Καλαμιώτισσας και παρακολούθησε τον Εσπερινό για τον εορτασμό της Ζωοδόχου Πηγής, χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη κκ Παϊσίου.

 

Το βράδυ η κ. Εμμανουήλ βρέθηκε στην πλατεία του νησιού, όπου παρουσία πλήθους κόσμου, και στο πλαίσιο των Πασχαλινών εκδηλώσεων του Δήμου, έγινε παρουσίαση παραδοσιακών χορών από όλη την Ελλάδα, σε συνδιοργάνωση με τον Παραδοσιακό Λαογραφικό Χορευτικό Σύλλογο Καλύμνου.

 

Τέλος, η υποψήφια βουλευτής κατά την παραμονή της στην Κάλυμνο, έδωσε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην τηλεόραση Αιγαίο, επικοινώνησε στους συμπατριώτες της τη διάθεσή της για προσφορά στον τόπο και τους διαβεβαίωσε ότι, τόσο η ΝΔ, όσο και η ίδια θα είναι πάντα δίπλα στους πολίτες και τα προβλήματά τους.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...