Επίσκεψη Γιάννη Αγγέλου στο Κέντρο Υγείας της Μυκόνου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

          Περιοδεία πραγματοποιήθηκε στο νησί της Μυκόνου του υποψηφίου Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου με τη Λαϊκή Συσπείρωση, Γιάννη Αγγέλου.

         Συνοδευόμενος από τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους Γαρύφαλλο Γαρυφάλλου και Μαρία Σιμιτσοπούλου, επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Μυκόνου όπου και συνομίλησε με εργαζόμενους. Επισημάνθηκε το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι γιατροί με την έλλειψη κατοικιών, πρόβλημα που αντιμετωπίζουν καθηγητές πυροσβέστες αστυνομικοί λιμενικοί και γενικά όλοι οι κλάδοι εργαζομένων που μετατίθενται ή αποσπώνται στο νησί.

         Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο ΓΡΥΠΑΡΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, που ανήκει στον Πολιτιστικό, Αθλητικό και Κοινωνικό Οργανισμό ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΞΙΩΤΗΣ, όπου συζήτησε με την πρόεδρο του Άννα Καμμή και με τους εργαζόμενους και για τα προβλήματά τους.

         Ένα από τα σοβαρά προβλήματα του νησιού είναι το ζήτημα του  βρεφονηπιακού σταθμού, η κατασκευή του οποίου έχει σταματήσει εδώ και ενάμιση χρόνο καθώς ο ανάδοχος κηρύχθηκε έκπτωτος. Οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης δεσμεύτηκαν ότι θα θέσουν άμεσα το ζήτημα της ολοκλήρωσης του έργου του βρεφονηπιακού σταθμού η λειτουργία του οποίου θα ανακούφιζε τους εργαζόμενους και τα νέα ζευγάρια του νησιού.

         Ο υποψήφιος περιφερειάρχης, Γιάννης Αγγέλου, κάλεσε τους εργαζόμενους και τους κατοίκους της Μυκόνου να στηρίξουν με τη ψήφο τους τη Λαϊκή Συσπείρωση και την ανεβάσουν όσο πιο ψηλά γίνεται αφού σε κάθε τομέα είναι φανερό πως μόνο η ισχυρή Λαϊκή Συσπείρωση μπορεί να αποτελέσει αντίπαλο δέος, γνήσια λαϊκή αντιπολίτευση, απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική που μαζί προωθούν κυβερνήσεις και περιφέρεια. 

                                                                                                   

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΕΝΘΟΥΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΦΩΤΗ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΥ Ρόδος20-11-2023 Με βαθύτατη ευγνωμοσύνη...
Επικήδειος ΣτέργουΦ. Χατζηδιάκου   Πολυαγαπημένε μου πατέρα, Καλούμαι σήμερα από αυτό...
Δημήτρης Γάκης: Αποχαιρετούμε σήμερα τον άοκνο και χαλκέντερο Δήμαρχο της Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκο...
Ο Βασίλης Παπανικόλας σχολιάζοντας την ανάρτηση του τεως δημάρχου Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκου για το...