Επίσκεψη αντιπροσωπείας του Εργατικού Κέντρου Ρόδου στην Επιθεώρηση Εργασίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-«Επίσκεψη Προέδρου ΕΚΡ, Αντιπροέδρου ΕΚΡ και Προέδρου Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου και Μέλους της Διοίκησης ΕΚΡ και Ταμία Σωματείου στην Επιθεώρηση Εργασίας »

- Επίσκεψη πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του Ε.Κ.Ρ, Εγγλέζος Παναγιώτης, μαζί με τον Αντιπρόεδρο του Ε.Κ.Ρ και Πρόεδρο του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου, Σταμούλη Αθανάσιο και το Μέλος της Διοίκησης του Ε.Κ.Ρ και Ταμία του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου, Ανθούλα Χρήστο, στην Επιθεώρηση Εργασίας όπου συναντήθηκαν με τον Προϊστάμενο της Υπηρεσίας, κ. Στάθη Γεώργιο.

     Σκοπός της επίσκεψης ήταν να ζητηθεί από τον Προϊστάμενο της Επιθεώρησης Εργασίας η πλήρης εφαρμογή της ΚΥΑ που αφορά τους εποχιακά απασχολούμενους με αφορμή την έναρξη της τουριστικής περιόδου από αύριο. Ζητήθηκε ακόμη να πραγματοποιηθούν έλεγχοι σε όλες ανεξαιρέτως τις επιχειρήσεις για να διαπιστωθεί εάν εφαρμόζονται τα προβλεπόμενα για τους εργαζόμενους.

     Η δέσμευση του Προϊσταμένου της Επιθεώρησης Εργασίας είναι ότι θα εντατικοποιηθούν οι έλεγχοι και σε συνεργασία με το Ε.Κ.Ρ και τη Διοίκηση του Σωματείου των Ξενοδοχοϋπαλλήλων, θα γίνουν επισκέψεις σε όλους τους χώρους εργασίας για να διαπιστωθεί εάν τηρείται η εργατική νομοθεσία.

     Η Διοίκηση του Ε.Κ.Ρ δηλώνει κατηγορηματικώς ότι δε θα επιτρέψει κανενός είδους εκμετάλλευση και καταπάτηση των δικαιωμάτων των εργαζομένων. Θα είναι καθημερινά στους δρόμους για να αντιμετωπίσει τέτοιου είδους φαινόμενα.

 

Κανένας εργαζόμενος μόνος του!!

Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε!!

 

 

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

 

                Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                    Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

   

    ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ                                         ΤΡΙΠΟΛΙΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...