Επίθεση του Γιώργου Κουριαντάκη προς τη νέα δήμαρχο Κάσου για τις βλάβες στην ύδρευση του νησιού

Γεώργιος Εμμ. Κουριαντάκης
-Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014-Προς:Κα Μαίρη Σορώτου-Τσανάκη Δήμαρχο Κάσου
Κοιν :
Δ.Σ Κάσου
-Κο Περσελή Κωνσταντίνο Επικεφαλή Αντιπολίτευσης  
M.M.E


-Αισθάνομαι την ανάγκη και θεωρώ υποχρέωση μου να εκφράσω, ως άνθρωπος,ως πολίτης και ως πρώην εκπρόσωπος του Κασιακού λαού και μάλιστα με την επί σειρά ετών αρμοδιότητα μου ως υπευθύνου ύδρευσης ,την έντονη δυσαρέσκεια μου και την διαμαρτυρία μουως προς το επιθετικό Δελτίο Τύπου του Δήμου Κάσουμε αριθ. Πρωτ.: 3244/18-9-2014 που σχετίζεται με την αποκατάσταση βλαβών στο τομέα της ύδρευσης. Δεν τιμά καθόλου τους συντάκτες του, οι οποίοι όφειλαν να είναι πιο προσεκτικοί και να μην γράφουν ανακρίβειες.
Αυτό το  δελτίο τύπου μόνον διάθεση συνεργασίας δεν επιδεικνύει, το οποίο ευαγγελίζεται και ζητά η νέα δημοτική Αρχή.Αντιθέτως δυναμιτίζει το κλίμα της ομόνοιας και της αγάπης που έχουν επιφέρει οι δυο προηγούμενες Δημοτικές Αρχές έως και σήμερα.
Κύριοι, αναφέρεστε και μάλιστα ούτε λίγο ούτε πολύ για μακροχρόνιες ζημίες (μήνες, έτη) για να επιρρίψετε ευθύνες. Ξεχνάτε όμως ,κύριοι συντάκτες και  μη υπογράφοντες,ότι ο δήμος Κάσου από τον Φεβρουάριο του 2014 έως και την 24ηΙουλίου 2014 δεν είχε στην υπηρεσία  του υδραυλικό.Αλλά και χωρίς υδραυλικό ουδέποτε δημιουργήθηκε  πρόβλημα ούτε κωλυσιεργία και είναι τουλάχιστον ανεύθυνο όταν μάλιστα αναφέρεστε σε ζημία που εκκρεμούσε προ διετίας.
Το Νησί μας χρειάζεται έργα, κάτι που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια χωρίς τυμπανοκρουσίες και διαφήμιση. Επιτρέψτε μου εδώ να αναφέρω ότι η προηγούμενη Δημοτική Αρχή παίρνοντας και το πολιτικό κόστος εισέπραξε 132.000 € περίπουαπό την ύδρευση χρήματα τα οποία θα επενδυθούν στη ύδρευση, υπάρχει έτοιμη η μελέτη για 4 νέες γεωτρήσεις καθώς επίσης και τεχνικός εξοπλισμός για την ανίχνευση διαρροών στο δίκτυο ύδρευσης(αν μη τι άλλο ο υπάρχον εξοπλισμός θα μας επέτρεπε να βρούμε την προ διετίας βλαβη!!!!).
Υπάρχουν ορισμένα θέματα ιδιαίτερης ευαισθησίας, τα οποία δεν θα πρέπει να αποτελούν αντικείμενο αντιπαράθεσης, προβολής ή άλλων παρόμοιων ενεργειών, γιατί το γεγονός από μόνο του, μας προσβάλλει όλους ως πολιτισμένους ανθρώπους.
Επίσης δεν έχουμε την πολυτέλεια των στείρων αντιπαραθέσεων αλλά μιας πραγματικής ανασύνταξης  και σύνθεσης όλων των δυνάμεων  που διαθέτει ο τόπος για την πρόοδο της Κάσου.
Τέλος θέλω να τονίσω  πως όσο κι αν προκληθώ  (το απεύχομαι) δεν θα δοθεί καμία συνέχεια εκ μέρους μου.  


Γεώργιος Εμμ. Κουριαντάκης

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...