Επίθεση Βενιζέλου κατά πάντων! Μίλησε για αλεξιπτωτιστές και τυχοδιώκτες στο ΠΑΣΟΚ!

Δεν θα σηκώσουμε εμείς το βάρος του Άκη και του Παπακωνσαντίνου» είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και έκανε λόγο για «αλεξιπτωτιστές και τυχοδιώκτες» που υπήρχαν στο κόμμα και τώρα χειροκροτούν τα αντίπαλα κόμματα. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος μιλώντας στην Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ επιτέθηκε σε όλους εκείνους που έχουν αποχωρήσει και δημιουργούν νέα κόμματα, φωτογραφίζοντας τόσο τον Α. Λοβέρδο όσο και την Α. Διαμαντοπούλου που δήλωσε χθες πως δεν την εκφράζει το ΠΑΣΟΚ.

Δύο ήμερες πριν την κρίσιμη συνεδρίαση των πολιτικών αρχηγών ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έβαλε εναντίον ΝΔ και ΔΗΜΑΡ.

Μιλώντας στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του κόμματος, ο κ. Βενιζέλος υποστήριξε πως «Το μεγάλο πρόβλημα είναι πως η ΝΔ νομίζει πως αυτή η κυβέρνηση είναι μια δική της μονοκομματική κυβέρνηση. Δεν το νομίζει πάντα...δεν το νομίζουν όλα τα στελέχη της. Αλλά βρισκόμαστε πολύ συχνά αντιμέτωποι με το θέμα αυτό. Και η ΔΗΜΑΡ......θέλει να μετέχει στην νομή της εξουσίας αποφεύγοντας τις πιο κρίσιμες στιγμές, τα βάρη των δύσκολων αποφάσεων. Όλα αυτά έχουν το αποτέλεσμα να δημιουργούνται δυσλειτουργίες στην κυβέρνηση και τη Βουλή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ενώ πρόσθεσε ότι «Συνεργαζόμαστε με τη ΝΔ αλλά δεν ταυτιζόμαστε, ούτε ιδεολογικά, ούτε αξιακά, ούτε πολιτικά».

Υποστήριξε επίσης ότι «οι τεκμηριωμένες προτάσεις του ΠΑΣΟΚ προκαλούν συχνά ενόχληση στη Ν.Δ., με αποτέλεσμα να υπάρχουν καθυστερήσεις», ενώ έκανε λόγο και για «παιδαριώδη προσπάθεια οικειοποίηση των προτάσεων του ΠΑΣΟΚ».

«Η κυβέρνηση πορεύεται αυτούς τους δώδεκα μήνες έχοντας αναμφίβολα καταγράψει θετικά σημεία αλλά έχοντας αναδείξει και σημαντικά προβλήματα» συμπλήρωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Ο κ. Βενιζέλος εξέφρασε την άποψη ότι δεν υπήρχε και δεν υπάρχει σχέδιο Β, διαφορετικό από αυτό που εφαρμόζεται.Το δεύτερο στοιχείο που άλλαξε μετά τις εκλογές κατά τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ είναι ότι χάρη στις θυσίες του λαού και τους φόβους της ευρωζώνης άλλαξαν οι διατυπώσεις σε σχέση με την Ελλάδα και άρα και η εικόνα που υπάρχει για την Ελλάδα.

Εξαπέλυσε επίθεση εκ νέου στον ΣΥΡΙΖΑ και τον κατηγόρησε ότι «κρύβεται πίσω από το πέπλο ανεύθυνης δημαγωγίας της αντιμνημονιακής τυφλότητας». παραπολιτικα

Φωτογραφικό υλικό

Μανώλης Δημελλάς

γράφει ο Μανώλης Δημελλάς

Προτάσεις Verena

Μία μοναδική  διάκριση κατάφερε να αποσπάσει το  Τουριστικό Πρακτορείο GEM TRAVEL Γ....
Βήμα προς βήμα τις κινήσεις των ερευνών του περιέγραψε ο μάρτυρας που «ξετύλιξε» το κουβάρι της...
Aγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένης από την περιοχή Φαληράκι της Ρόδου. Εάν γνωρίζετε...
Το πρωί του Σαββάτου, το υπουργείο Εθνικής Αμύνης έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο στο οποίο...