"Επέλαση" κλεφτών σε Ρόδο, Κω, Κάλυμνο και Πάτμο!

Α’ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σχηματισμός δικογραφιών και συλλήψεις ατόμων για κλοπές στη Ρόδο

1) Στις 24-09-2013 το απόγευμα συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου ένας 40χρονος υπήκοος Ουκρανίας κατηγορούμενος για κλοπή. Συγκεκριμένα, ο δράστης το μεσημέρι της ίδιας ημέρας στη Ρόδο αφαίρεσε από ανασφάλιστη προθήκη χρυσοχοείου ένα δακτυλίδι αξίας 1.800€, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε στο δικαιούχο.

2) Στις 24-09-2013 το απόγευμα εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρχάγγελου κλοπή σε οικία και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 21χρονης ημεδαπής, η οποία δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης των χρονικών ορίων του αυτοφώρου. Συγκεκριμένα η κατηγορούμενη απογευματινές ώρες στις 04-09-2013 στην περιοχή Κολύμπια μπήκε από ανασφάλιστο παράθυρο σε οικία ημεδαπού και αφαίρεσε 50€, διάφορα έγγραφα και προσωπικά αντικείμενα.

Β’ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σχηματισμός δικογραφίας για κλοπή στην Πάτμο Στις 24-09-2013 το απόγευμα καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Πάτμου ότι πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας άγνωστος αφαίρεσε από οικία ημεδαπών διάφορα κοσμήματα. Διενεργείται έρευνα.

Σχηματισμός δικογραφίας για κλοπή στην Κω

Στις 24-09-2013 το απόγευμα καταγγέλθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Κω ότι πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας άγνωστος αφαίρεσε από οικία ημεδαπής διάφορα κοσμήματα. Διενεργείται έρευνα.

Σύλληψη ενός (1) ημεδαπού για απόπειρα κλοπής στην Κάλυμνο Στις 25-09-2013 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη επ’ αυτοφώρω από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλύμνου ένας 27χρονος ημεδαπός τη στιγμή που επιχειρούσε να διαρρήξει έναν αυτόματο πωλητή νερού με σκοπό να αφαιρέσει τις εισπράξεις. Στην κατοχή του βρέθηκε ένα καλέμι-λοστός και ένα κατσαβίδι τα οποία κατασχέθηκαν.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...