Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων Αιγαίου: Γεννούνται πρακτικά ερωτήματα απο την απάντηση του Αρχηγείου....Ας δώσει μια συνολική απάντηση για να μην το αποσπούμε απο τα καθήκοντα του....

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στην προσπάθεια μας να μάθουμε που υπηρετούν οι 56.000 άνδρες και γυναίκες της ΕΛ.ΑΣ. ,  όταν από τα πιο επίσημα χείλη - αυτά του κ. Υπουργού μας - ακούμε ότι το 70% της δύναμης υπηρετεί εκτός Αττικής, έρχεται με ανακοίνωση του το Αρχηγείο μας ( με αυστηρό ύφος) να μας ενημερώσει  ότι το 27,3%  υπηρετούν στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Ωστόσο η αλήθεια είναι ότι και πάλι τα νούμερα δεν βγαίνουν. Με δεδομένο ότι στην επαρχία  υπηρετεί το 36%  αν συμπεριλάβουμε και το 27,3% ( σύμφωνα με το Αρχηγείο) της Γ.Α.Δ.Α και παράλληλα συνυπολογίσουμε ότι στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης υπηρετεί περίπου  το 10% φτάνουμε στο 73,3% . Ως εκ τούτου υπολειπόμαστε περίπου 27%.

Καλό θα ήταν λοιπόν , εφόσον το Αρχηγείο μας μπήκε στον κόπο να μας απαντήσει (ανεξαρτήτου ύφους), ας μας δώσει μία συνολική απάντηση για να μην επανερχόμαστε και τους αποσπούμε από τα καθήκοντα τους , προκαλώντας εύλογα το μένος τους.

Αυτονόητο είναι ότι σύμφωνα με τα παραπάνω, να μας γεννούνται πρακτικά ερωτήματα όπως:    

  • αν  στο 27,3% της  Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής συμπεριλαμβάνετε η Υπηρεσία Προστασίας Επισήμων και οι άλλες υπηρεσίες της Αττικής που υπάγονται απευθείας στο Αρχηγείο ή αυτοί συμπεριλαμβάνονται στο 27%  που ψάχνουμε ;
  •  αν όχι , γιατί αποκρύπτονται ; Μήπως γιατί ο αριθμός τους είναι δυσανάλογα μεγάλος, αναλογικά με αυτά που προσφέρουν στις πραγματικές ανάγκες της Αττικής ;  Με αποτέλεσμα όλο το βάρος πέφτει στο  27,3%  της ΓΑΔΑ που πραγματικά υποφέρει !!!      

Κλείνοντας για το πρώτο σκέλος της απάντησης του Αρχηγείου μας ότι το 65% της μεσαίας εγκληματικότητας είναι στην Αττική , δεν θέλουμε να μπούμε καν στην διαδικασία να σχολιάσουμε αδυνατώντας να κατανοήσουμε τον τρόπο κατανομής σε μεσαία, υψηλή και χαμηλή εγκληματικότητα , εκτός αν η μείωση της που ευαγγελιζόμαστε σχετίζεται  με αυτό.  

 

Πρόεδρος

Β. Δωδ/νησου

Πρόεδρος

Ν. Δωδ/νησου

Πρόεδρος

Ν. Λέσβου

Πρόεδρος

Ν. Σάμου

Πρόεδρος

Ν. Χίου

Πρόεδρος

Ν. Κυκλάδων  

 

ΤΟΛΟΖΗΣ Πέτρος  

ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ Εμμανουήλ

ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΣ Βασίλειος

ΜΑΥΡΙΔΟΥ Μαρία

ΑΠΕΣΣΟΣ Μιχαήλ 

ΣΥΡΓΙΑΝΝΗΣ Γρηγόριος

 

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Εξελέγησαν χθες τα μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου για την επόμενη...
Σήμερα η νέα δημοτική αρχή, δήμαρχος Αλέξης Κολιάδης, αντιδήμαρχος Οικονομικών Κώστας Χαλκιάς και ο...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...