Εντατικές εργασίες αποκατάστασης στην Παραλία της Γλύστρας

     Εντατικές εργασίες αποκατάστασης στην Παραλία της Γλύστρας

 

 

Με την συμπλήρωση ενός έτους από την καταστροφική πυρκαγιά του περασμένου καλοκαιριού και μετά από σχεδόν έξι μήνες διαρκούς πίεσης προς τις αρμόδιες υπηρεσίες, στην παραλία της Γλύστρας εκτελούνται εντατικές εργασίες καθαρισμού προκειμένου να απομακρυνθούν τα αποκαΐδια και τα υπολείμματα της φωτιάς.

Από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων μας, η μεγαλύτερη μάχη που καλούμαστε καθημερινά να δώσουμε είναι αυτή με το θηρίο της γραφειοκρατίας η οποία όμως σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να αποτελέσει άλλοθι αλλά ούτε και εμπόδιο για να επιτελέσουμε το έργο μας.

Οι χρονοβόρες διαδικασίες που επιβάλλονται όταν εμπλέκονται πολλοί φορείς του ευρύτερου δημόσιου τομέα, αποδεικνύονται καταστροφικές για την αμεσότητα των ενεργειών μας.

Έπειτα από συνεχείς προφορικές και γραπτές οχλήσεις μας προς την Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου Α.Ε. (ΕΤΑΔ Α.Ε.), ιδιοκτήτρια του συγκεκριμένου χώρου, επιτέλους ανέλαβε την ευθύνη που φέρει αποκλειστικά, για τον καθαρισμό μιας από τις ωραιότερες παραλίες του νησιού μας.

Σε ό,τι αφορά τη Δημοτική Αρχή Ρόδου, παρότι πλέον τα έσοδα από τις παραλίες είναι μηδαμινά σε σύγκριση με τις τεράστιες υποχρεώσεις που έχουμε διαχειριζόμενοι μια ακτογραμμή που ξεπερνά τα 250 χιλιόμετρα, δεν πρόκειται να κάνουμε εκπτώσεις στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών, αναλαμβάνοντας ακέραια την ευθύνη και τις αρμοδιότητες που μας αναλογούν.

 

 

                                              Ο Αντιδήμαρχος Λινδίων

                                              Νικόλαος Γ. Παυλακίδης

 

 

 

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Η δήμαρχος Τήλου σε ανάρτηση της περιγράφει την περιπέτεια προσφύγων που έφθασαν στο νησί, τους...
Με φωτογραφίες εξαιρετικές, όπως πάντα,  ο Βασίλης Καυμένακης απεικονίζει δυστυχώς την...
Η μάχη της αμμουδιάς, το αθέατο Τραμπολίνο της Ρόδου και ένας στραβωμένος Πύργος Ναυαγοσώστη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...