Εννέα πρόεδροι Κοινοτήτων στηρίζουν τον Γιώργο Μπακίρη

Με ανακοίνωση τους εννέα πρόεδροι Κοινοτήτων Ρόδου στηρίζουν τον συνάδελφο τους Γιώργο Μπακίρη, πρόεδρο Δ.Κ Αφάντου στην κόντρα του με τον αντιδήμαρχο Τάσο Σπανό. Η ανακοίνωση: «Με αφορμή τη διένεξη του Προέδρου της Κοινότητας Αφάντου της Δ.Ε. Αφάντου κ. Μπακίρη Γεωργίου με τον Χωρικό Αντιδήμαρχο της Δ.Ε. Αφάντου κ. Σπανό Αναστάσιο έχουμε να δηλώσουμε τα εξής:

Οι Πρόεδροι των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων διαδραματίζουν έναν σημαντικότατο ρόλο στην καθημερινότητα των δημοτών. Είναι οι επικεφαλής τους και οι άνθρωποι που έρχονται καθημερινώς σε επαφή με τους συντοπίτες τους και  τα προβλήματά τους. Ο θεσμικός τους ρόλος είναι εξαιρετικώς νευραλγικός για την εξυπηρέτηση των πολιτών, για την επίλυση των προβλημάτων τους και γενικώς για την ανάπτυξη και την ευημερία των χωριών μας! Ας μην ξεχνιέται το γεγονός ότι πρόκειται για εκλεγμένους Προέδρους, οι οποίοι επιλέγονται από τους συντοπίτες τους για ένα καλύτερο μέλλον του τόπου τους.

 

Το δημοσίευμα της 26ης Απριλίου 2021 δεν τιμά κανέναν μας. Αντιθέτως, αυτό μαρτυρά ότι δεν είμαστε εδώ για το καλό του τόπου μας και την πρόοδό του, αλλά είμαστε εδώ για να υπερισχύσουμε έναντι του άλλου σε προσωπικό επίπεδο. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θεωρούμε ότι πρέπει να «ραπίζει» τον ανταγωνισμό και τον συναγωνισμό και να προωθεί την αγαστή συνεργασία και το σεβασμό θεσμών και προσώπων για ένα και μοναδικό σκοπό: Το Κοινό Συμφέρον και το Κοινό Καλό!

Για αυτόν το σκοπό ΚΑΙ ΜΟΝΟ απαιτούμε:
➢ Σεβασμό, στήριξη και συνεργασία όλων των Αντιδημάρχων με όλους τους Προέδρους των Κοινοτήτων για όλα τα θέματα που αφορούν τα διοικητικά όρια της Κοινότητάς τους ανά τομέα
➢ Συνάντηση με τον Δήμαρχο Ρόδου κ. Καμπουράκη Αντώνιο όλων των Προέδρων των Κοινοτήτων για μία αγαστή συνεργασία!!!

ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΝΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥΣ:
Δ.Κ.  Ρόδου Ζιώγου Μάνθα
Δ.Κ. Αρχαγγέλου Διμέλης Νικόλαος
Δ.Κ. Έμπωνα Χριστοφοράκης Ιωάννης
Δ.Κ. Ιαλυσού  Στάγκα Στεφανία
Δ.Κ. Καλλιθέας Αντωνάς Παναγιώτης
Δ.Κ. Κοσκινού Ψυλλάκης Αναστάσιος
Δ.Κ. Λινδίων  Λάμπης Χρυσοβαλάντης
Δ.Κ. Γενναδίου Ακκούρης Σταύρος
Δ.Κ. Πεταλούδων  Δράκος Μιχαήλ».

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Σιγή ιχθύος από το Δήμο Ρόδου για το Εθνικό Θέατρο - Ο Δήμος δεν απαντάει ούτε στην Πρόεδρο...
Έναρξη δρομολογίων από Σάμο 5 Απριλίου 2021 - Η Dodekanisos Seaways συνεχίζει να στέκεται στο...
Σ. Καραταπάνης “Αφρονες και επώνυμοι” μας έφεραν στο “βαθύ κόκκινο”. - «Κάποιοι άφρονες και...
Στην προσωπική τους εμπειρία για τον καθοριστικό ρόλο των εμβολίων στη ζωή μας, με αφορμή και το...