Ενημερωτική ημερίδα για την οδική ασφάλεια από την ΕΥΘΥΤΑ Ρόδου στο ΕΠΑΛ Παραδεισίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Η οδική ασφάλεια είναι ευθύνη όλων μας!

Στις 2 Απριλίου 2019 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ενημερωτική ημερίδα για την οδική ασφάλεια, την πρόληψη και τη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων στα πλαίσια του προγράμματος Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑΛ.

Η ημερίδα συνδιοργανώθηκε από την ΕΥΘΥΤΑ Ρόδου και το ΕΠΑΛ Παραδεισίου. Η κ. Καρύδη και το δυναμικό της ΕΥΘΥΤΑ ενημέρωσαν τους μαθητές του ΕΠΑΛ Παραδεισίου για θέματα οδικής ασφάλειας και κυκλοφοριακής αγωγής και στη συνέχεια υλοποίησαν προγράμματα προσομοίωσης στα οποία συμμετείχαν πρόθυμα μαθητές και εκπαιδευτικό προσωπικό. Οι μαθητές και οι μαθήτριες είχαν την ευκαιρία να κατανοήσουν την επίδραση του αλκοόλ στην οδήγηση με βιωματικό τρόπο. Τέλος διανεμήθηκαν ενημερωτικά φυλλάδια και αλκοοτεστ μιας χρήσης σε όλους.

Ευχαριστούμε θερμά την κ.Καρύδη και το δυναμικό της ΕΥΘΥΤΑ για την εξαιρετική παρουσίαση και  την πολύτιμη συμβολή της στη δημιουργία υπεύθυνων πολιτών.

 

<<ΤΕΛΟΣ>>

Παραδείσι, 18 Απριλίου 2019

Με την παράκληση για δημοσίευση ή μετάδοση

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις, μπορείτε να επικοινωνείτε με τον κ. Παναγιώτη Θ. Χατζηπλή, τηλέφωνο 2241081460, fax 2241098124, e-mail: epal-parad@sch.gr, ιστοσελίδα: http://epal-parad.dod.sch.gr/

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...