Ενημέρωση απο τον Γιώργο Τριάντο για το τι συμβαίνει στην Α Χειρουργική του Νοσοκομείου Ρόδου με τον κορονοιό

Μετά την ανακοίνωση απο το Σύλλογο Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Ρόδου ο διευθυντής Α Χειρουργικής Γιώργος Τριάντος ενημερώνει για το τι ισχύει στην κλινική του μέσα απο τη σελίδα του στο facebook: Για την αποκατάση της πραγματικότητας και την έγκυρη ενημέρωση μετά από δημοσιεύματα, εκ μέρους της Α΄ Χειρουργικής Κλινικής του ΓΝ Ρόδου, σας ενημερώνουμε οτι μετά από έλεγχο βρέθηκε νοσηλευτής θετικός στον COVID19. Επακολούθησε έλεγχος σε όλο το νοσηλευτικό, ιατρικό και βοηθητικό προσωπικό. Ανιχνεύθηκε μια νοσηλεύτρια θετική. Επακολούθησε έλεγχος rapid test και μοριακού ελέγχου για δεύτερη φορά σε όλο το προσωπικό, τους ασθενείς και τους συνοδούς τους και όλα τα δείγματα ήταν αρνητικά.

Για λόγους προληπτικούς και αποφυγής συνωστισμού αναβλήθηκαν όλα τα χειρουργεία της κλινικής μέχρι την Κυριακή 29/11/2020.

Την επόμενη Πέμπτη θα υποβληθεί εκ νέου σε μοριακό τεστ όλο το προσωπικό της κλινικής. Στην κλινική φιλοξενούνται μόνο τα επείγοντα περιστατικά.

Οι θετικοί νοσηλευτές βρίσκονται σε απομόνωση στην οικία τους. από την πρώτη στιγμή της διάγνωσης και είναι ασυμπτωματικοί.

Φωτογραφικό υλικό

Μανώλης Δημελλάς

Προτάσεις Verena

Πολύτιμα τεκμήρια για τις θαλάσσιες διαδρομές και τα αντικείμενα του εμπορίου, των ναυτικών της...
Στην προσωπική τους εμπειρία για τον καθοριστικό ρόλο των εμβολίων στη ζωή μας, με αφορμή και το...
Κανονικά τελέστηκε η λειτουργία των Θεοφανείων στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού στη Ρόδο από τον...
Ένα βιβλίο για τη ζωή του Συμιακού Κωνσταντίνου Σιμωνίδη, γραμμένο από το Νικολό Φαρμακίδη. - Ο...