"Εμπλοκή" στο ψηφοδέλτιο των ΑΝΕΛ στη Δωδεκάνησο

‘’ ΕΜΠΛΟΚΗ’’ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΩΝ ΑΝΕΛ-ΕΞΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΠΟ ΠΑΡΑΒΛΕΨΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ
‘’ΔΕΝ  ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ‘’ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ

 

Με έξι τελικά υποψηφίους αντί επτά, κατεβαίνουν στα Δωδεκάνησα οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αφού η αίτηση υποψηφιότητας του Αντώνη Γκιντιζέ από τη Κω ‘’παράπεσε ‘’στο γραφείο του δικαστικού επιμελητή στη Ρόδο.

 

‘’Παρά το γεγονός ότι ειδοποιήθηκα από το πρόεδρο Πάνο Καμμένο πως θα είμαι υποψήφιος, δυο μέρες πριν από τη κατάθεση των δικαιολογητικών , συγκέντρωσα στα όρια του προβλεπόμενου χρόνου, τα απαιτούμενα έγγραφα και το τριπλότυπο από τη ΔΟΥ Κω .’’δήλωσε στην ΕΡΑ Ρόδου ο κ Γκιντιζές.

 

‘’Ωστόσο’’συμπλήρωσε ο πρόεδρος του Σωματείου Οδηγών Τουριστικών λεωφορείων Κω,’’ λόγω απαγορευτικού ο φάκελος δεν έφυγε και έστειλα τα δικαιολογητικά με FAX, τα οποία έγιναν δεκτά εκτός από το διπλότυπο της ΔΟΥ Κω το οποίο έπρεπε να εκδοθεί από τη ΔΟΥ Ρόδου .

Έστειλα με FAX, μεσημέρι στις 2μμ της Παρασκευής ,10 ώρες πριν από το χρόνο λήξης υποψηφιοτήτων στο Πρωτοδικείο, αίτηση σχετική στο δικαστικό επιμελητή όμως ο επιμελητής υποστήριξε ,την επομένη μέρα του Σαββάτου που ειδοποιήθηκα πως δεν συμπεριλήφθηκα στο ψηφοδέλτιο, ότι δεν είχε παραλάβει την αίτηση μου.

Βέβαια όταν επικαλέστηκα το αποδεικτικό της αποστολής της αίτησης τότε αναζητήθηκε και βρέθηκε η αίτηση στο γραφείο του’’ υπογράμμισε ο κ. Γκιντιζές ,την υποψηφιότητα του οποίου ,αξίζει να σημειωθεί, δέχθηκαν με θετικά σχόλια όχι μόνο στη Κω αλλά και στη γενέτειρα του Κάλυμνο, στη πρωτεύουσα του νομού και στα υπόλοιπα νησιά της Δωδεκανήσου.

 

Ανάλογη διαδικασία ακολουθήθηκε και για τους υποψήφιους από Λέρο και Κάλυμνο των οποίων ευτυχώς οι αιτήσεις δε χάθηκαν στο γραφείο του δικαστικού επιμελητή.

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

  ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΑΓΙΑΣ  ΚΑΙ MEΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 2024 ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...