Εμμένει στην απόφασή του να παραιτηθεί ο Κώστας Καΐσερλης

Σύμφωνα με πληροφορίες αύριο το απόγευμα θα συνεδριάσει η παράταξη του "Οράματος" για να αποφασίσει τη διαδικασία εκλογής του νέου επικεφαλής που θα αναλάβει παράλληλα και δήμαρχος τους επόμενους τρεις μήνες. Επικρατέστεροι φέρονται να είναι ο Θ. Νικηταράς και η Ι. Ρούφα
Μία περίπου ώρα κράτησε η συνεδρίαση της δημοτικής ομάδας του "Οράματος", στο δημαρχείο, με παρόντες όλους τους οι δημοτικούς συμβούλους της δημοτικής αρχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του stathmosnet.gr ο δήμαρχος Κώστας Καΐσερλης ανακοίνωσε στους συμβούλους του, ότι εμμένει στην απόφασή του να παραιτηθεί από τηn θέση του, χαρακτηρίζοντας την πράξη του πολιτική.

Αύριο το απόγευμα θα συνεdριάσει η παράταξη του "Οράματος", χωρίς την παρουσία του δημάρχου, για να αποφασίσει τη διαδικασία εκλογής του νέου επικεφαλής που θα αναλάβει παράλληλα και τα χρέη του δημάρχου τους επόμενους τρεις μήνες.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες επικρατέστεροι για τη θέση είναι ο αντιδήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς και η αντιδήμαρχος Ιωάννα Ρούφα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα εκδηλωθεί ενδιαφέρον και από άλλο μέλος.

Να σημειώσουμε ότι ο Γιώργος Πασσανικολάκης δεν θα είναι τελικά υποψήφιος (παρά την φημολογία των τελευταίων ημερών) επειδή δεν εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος.

stathmosnet.gr

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Η μάχη της αμμουδιάς, το αθέατο Τραμπολίνο της Ρόδου και ένας στραβωμένος Πύργος Ναυαγοσώστη...
Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...