"Ελεύθερον το Εύψυχον" στο Αρχηγείο Στόλου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Στο πλαίσιο της συνεργασίας της Πολιτιστικής Ομάδας "Αρχιπέλαγος" με το Πολεμικό μας Ναυτικό, την Τετάρτη 3 Ιουλίου, επισκεφθήκαμε το Αρχηγείο Στόλου, προκειμένου να παρουσιάσουμε το ιστορικό μας αφιέρωμα για τον επανάπλου του θρυλικού Αντιτορπιλικού "Αδρίας" στην Αλεξάνδρεια, με τίτλο "Ελεύθερον το Εύψυχον" !
Στο αμφιθέατρο του Αρχηγείου Στόλου, παρουσία του Αρχηγού Στόλου Αντιναυάρχου κ. Στυλιανού Πετράκη (ΠΝ) και μεγάλου μέρους των Κυβερνητών, Αξιωματικών και Υπαξιωματικών - πληρωμάτων των πλοίων του Στόλου, προλόγισε και παρουσίασε την Πολιτιστική Ομάδα "Αρχιπέλαγος" ο Πλωτάρχης κ. Ανδρέας Πάνου (ΠΝ), υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του Αρχηγείου Στόλου. Εν συνεχεία το μέλος μας κ. Νικ. Παπαδόπουλος έκανε μία μικρή εισαγωγή για την ταινία και ευχαρίστησε όλους όσους συνετέλεσαν στην δημιουργία αυτής της ταινίας.
Ακολούθησε το μέλος μας κ. Ευδοκία Βουβάλη, με ένα σύντομο αλλά περιεκτικό βιογραφικό του κυβερνήτη του θρυλικού "Αδρίας",Πλωτάρχη Ιωάννη Τούμπα.
Μετά και από την προβολή της ταινίας, η οποία συγκίνησε και ενθουσίασε τους θεατές Αξιωματικούς και Υπαξιωματικούς, τον λόγο πήρε ο Αρχηγός Στόλου.  Μιλώντας με πολλή θέρμη για την παρουσίαση , για το παράδειγμα που δίνει  ο Κυβερνήτης και το Πλήρωμα του θρυλικού "Αδρίας", ολοκλήρωσε με τις ευχαριστίες του προς τα μέλη της Πολιτιστικής Ομάδας "Αρχιπέλαγος",  προσφέροντας μία τιμητική πλακέτα. Αντίστοιχα ανταποδώσαμε με αναμνηστική πλακέτα και ευχαριστήσαμε για την τιμή και την φιλοξενία.

Φωτογραφικό υλικό

DODEKANISOS SEAWAYS

dodekanisos seaways

Μανώλης Δημελλάς

γράφει ο Μανώλης Δημελλάς

Προτάσεις Verena

Η Dodekanisos Seaways γιορτάζει τα 20 χρόνια λειτουργίας της και προσφέρει 20% Έκπτωση και Δωρεάν...
Το άρθρο του Γ. Νικητιάδη, που ακολουθεί, δημοσιεύεται στο μεγάλο ιστότοπο «The Caller» - ΟΙ...
Ο κ.ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ «ΒΡΩΜΙΚΟ 89»,ΕΝΩ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΠΕΜΨΕ ΤΟΝ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΘΕΟ...
Δημήτρης Θ. Κρεμαστινός … Πεθαίνει όποιος λησμονιέται - Του Χαράλαμπου Ι. Πλάτση - Εκλογές...