Ελευθερία Φτακλάκη: Ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής για να μην μπει σε περιπέτειες η χώρα

"Στις 7 Ιουλίου οι Έλληνες θα στείλουν μήνυμα αλλαγής  για να μην μπει η χώρα σε νέες περιπέτειες" δηλώνει σε συνέντευξη της στο VERENA.GR η υποψήφια βουλευτής Δωδεκανήσου με το Κίνημα Αλλαγής στη Δωδεκάνησο. Και προσθέτει: Η ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής είναι ψήφος της λογικής. Η ψήφος στην Παρασκευή Ελευθερία ( Λίτσα) Φτακλάκη είναι ψήφος ανανέωσης και αλλαγής!! 

-Συνεντευξη στο Verena

«Δρω για τα Δωδεκάνησα»! Αυτό είναι το μότο της προεκλογικής σας καμπάνιας. Τι μήνυμα θέλετε να περάσετε στους Δωδεκανήσιους;

-Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο:  Δηλώνω πως αν με εκλέξει ο Δωδεκανησιακός βουλευτή , δεσμεύομαι πως  θα δρω για τα Δωδεκάνησα μας, για τους νησιώτες μας,  με  γνώμονα το δημόσιο συμφέρον, την αντιμετώπιση των προβλημάτων, την δημιουργία νέων πολιτικών, με γνώση, αποτελεσματικότητα και υψηλό αίσθημα ευθύνης για τον τόπο μας. 

 

Θα δρω για μια νέα αφετηρία στη χώρα μας, με πίστη και καινοτόμες ιδέες για το μέλλον του τόπου μας , με προτάσεις και στοχευμένες πολιτικές για τα νησιά μας, γιατί  αξίζουν πολλά περισσότερα απ’ όσα έχουν κατακτήσει... 

 

 

2. Ποιο είναι το διακύβευμα των εκλογών της 7ης Ιουλίου;

 

Στις 7 Ιουλίου οι Έλληνες θα στείλουν μήνυμα αλλαγής  για να μην μπει η χώρα σε νέες περιπέτειες.

 

Η λογική στη χώρα μας επιστρέφει με τη ψήφο στο Κίνημα Αλλαγής. Μπορείτε να φανταστείτε πως θα διαμορφωθούν οι εξελίξεις στην Ελλάδα αν έχουμε μία ανεξέλεγκτη ΝΔ και μία καταστροφική λαϊκιστική αντιπολίτευση από το ΣΥΡΙΖΑ; Αντέχει η χώρα να μπει σε νέες περιπέτειες; 

 

Γι’ αυτό δίνουμε αξία στην ψήφο μας ενδυναμώνοντας το Κίνημα Αλλαγής προκειμένου να λειτουργήσει ως καταλύτης των πολιτικών εξελίξεων και να μην μπει η χώρα σε νέες περιπέτειες. 

 

3. Ζητάτε την ψήφο των πολιτών. Γιατί;

 

Ζητώ την ψήφο των Δωδεκανησίων για  να εκπροσωπήσω με καθαρή φωνή, με γνώση και αποτελεσματικότητα  τα νησιά μας στο ελληνικό κοινοβούλιο, να υπερασπιστώ τα δίκαια αιτήματα των νησιωτών μας, συμβάλλοντας στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των Δωδεκανήσιων. 

 

Στις 7 Ιουλίου τα Δωδεκάνησα θα στείλουν ένα μήνυμα αλλαγής. Ένα μήνυμα ανανέωσης στην εκπροσώπηση των νησιωτών στο ελληνικό κοινοβούλιο. 

 

Η ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής είναι ψήφος της λογικής. Η ψήφος στην Παρασκευή Ελευθερία ( Λίτσα) Φτακλάκη είναι ψήφος ανανέωσης και αλλαγής!! 

 

 #κινημα_αλλαγης #εκλογες2019 #ψηφιζουμε_ελευθερια 

 

Φωτογραφικό υλικό

Μανώλης Δημελλάς

γράφει ο Μανώλης Δημελλάς

Προτάσεις Verena

Καθήλωσε χθες το βράδυ κοινό και κριτές στο X FACTOR, στο OPEN TV, η Ροδίτισσα Ζωή-Μισέλ Μπακίρη...
ΤΙΜΟΘΕΟΣ Πρώην ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΡΟΔΟΥ -Ο πρώτος Μητροπολίτης Ρόδου μετά την απελευθέρωση. -Λίγες...
Αρνήθηκε με τρόπο κατηγορηματικό ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοίδης σε σημερινή...
  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   Ορίστηκαν οι Αντιδήμαρχοι στο Δήμο Ρόδου ΑΝΤ.  ...