Εκτάκτως στη Ρόδο σήμερα ο Βουλευτής Ιωαννης Παππάς λόγω των καταστροφών στο νησί

Δελτίο Τύπου-«Εκτάκτως στη Ρόδο σήμερα ο Βουλευτής Ιωαννης Παππάς λόγω των καταστροφών στο νησί ¨

 Στη Ρόδο βρίσκεται εκτάκτως ο βουλευτής Δωδεκανήσου Ιωάννης Παππάς, για να παρακολουθήσει το συντονισμό της Πολιτικής Προστασίας, λόγω των καταστροφών που προξένησε η χθεσινή κακοκαιρία.

Ο κ. Παππάς επισκέφτηκε το πρωί το Δήμο Ρόδου όπου είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Ρόδου και τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου έτσι ώστε να βρεθούν λύσεις για τις καταστροφές που άφησε πισω της στη Ρόδο η κακοκαιρία. 

Σε δηλώσεις του στα τοπικά μέσα ενημερώσεις ο Βουλευτής εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια για την αδικοχαμένη γυναίκα στην Ιαλυσό , ενώ ανέφερε πως η χθεσινή δύσκολη ημέρα θα ήταν ακόμα πιο θλιβερή αν η Περιφέρεια και ο Δήμος δεν είχαν προνοήσει για το κλείσιμο της Γέφυρας στο Χαράκι το προηγούμενο διάστημα, θέλοντας έτσι να τονίσει τον συντονισμό με τον όποιον έδρασαν οι τοπικοί φορείς, προλαμβάνοντας αλλά και αντιμετωπίζοντας τις καταστροφές. 

Ο κ. Παππάς δήλωσε ότι ήταν υποχρέωση του να βρίσκεται δίπλα στους συμπολίτες του σε αυτές τις δύσκολες στιγμές και μεταξύ άλλων μετέφερε την αμέριστη συμπαράσταση του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη καθώς και του Υπουργού Υποδομών κ. Κώστα Καραμανλή στις Ροδίτισσες και τους Ροδίτες και δεσμεύτηκε πως θα είναι παρών στις προσπάθειες του Δήμου και της Περιφέρειας για την αντιμετώπιση των καταστροφών και την συμπαράσταση των πληγέντων, αφού σήμερα θα περιοδεύει σε όλες τις περιοχές, οι οποίες επλήγησαν.

Επιπλέον ευχαρίστησε τα σώματα ασφαλείας το στρατό αλλά και τους εθελοντές  για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες τους.

 

 

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...