Εκπαίδευση των κατοίκων της Ολύμπου Καρπάθου απο την Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων

Δελτίο Τύπου - Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η πολύωρη εκπαίδευση που πραγματοποιήθηκε από την Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων (Ο.ΔΙ.Κ.) στις 03/07/2020 και 04/07/2020 και απευθυνόταν στους κατοίκους των οικισμών Ολύμπου και Διαφανίου της Κοινότητας Ολύμπου του Δήμου Καρπάθου.

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας κ. Ηλίας Β. Παπαηλίας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά:

α. Το Υπουργείο Τουρισμού και τον συμπατριώτη μας Υφυπουργό κ. Μάνο Κόνσολα.

β. Tην “Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων” (Ο.ΔΙ.Κ.) για την πολύωρη εκπαίδευση των κατοίκων της Κοινότητάς μας με στόχο την αποτελεσματική αντιμετώπιση εκτάκτων περιστατικών, την παροχή πρώτων βοηθειών, καθώς και την ευχερή χρήση απινιδωτή στην ιδιαίτερη πατρίδα μας.

γ. Το “Ίδρυμα Αντώνιος και Ιωάννης Αγγελικούσης” για την δωρεά ενός απινιδωτή ο οποίος κρίνεται ζωτικής σημασίας για τους κατοίκους των οικισμών της ακριτικής Κοινότητάς μας.

δ. Το “Ξενοδοχείο Μπαλάσκας” (Balaskas Hotel”) στο Διαφάνι και τους κ.κ. Βασίλη και Ευγενία Μπαλάσκα για την δωρεάν παραχώρηση ενός δωματίου για τη διαμονή μελών της ομάδας των εκπαιδευτών.

ε. Το “Ξενοδοχείο Νίκος” στο Διαφάνι και τον κ. Νίκο Ορφανό για την δωρεάν παραχώρηση ενός δωματίου για τη διαμονή μελών της ομάδας των εκπαιδευτών.

στ. Τα “Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Sunshine” στο Διαφάνι και την κα Μυροφόρα Χουβαρδά – Παπαβασίλη για την δωρεάν παραχώρηση ενός δωματίου για τη διαμονή μελών της ομάδας των εκπαιδευτών.

ζ. Το “Εστιατόριο Ραχάτι” στο Διαφάνι και την κα Καλλιόπη Μπαλασκά-Παπαηλία που ανέλαβε εξ ολοκλήρου την σίτιση της ομάδας των εκπαιδευτών για όλο το χρονικό διάστημα της παραμονής τους.

η. Την “Ταβέρνα Όλυμπος” στην Όλυμπο και την κα Μαρίνα Λεντάκη για την παράθεση ενός γεύματος δύο ατόμων προς μέλη της ομάδας των εκπαιδευτών.

θ. Το “Ράδιο-Όλυμπος” και τον κ. Γιάννη Πρεάρη για την οπτικοαουστική κάλυψη όλης της εκπαίδευσης.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...