Εκλογές στην Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021 πραγματοποιήθηκε το προγραμματισμένο διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου κατά το οποίο εγκρίθηκε ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός και αποφασίστηκαν τα εξής:

  • την Κυριακή 24/10/2021 και ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθεί η ετήσια Γενική Συνέλευση των μελών της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου μέσω τηλεδιάσκεψης.
  • την Τρίτη 09/11/2021 θα πραγματοποιηθούν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού συμβούλιου δια ζώσης (17:00-20:00) στο γραφείο της ΟΠΣ.
  • οι υποψηφιότητες για το νέο Δ.Σ θα γίνονται δεκτές μέσω αποστολής e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση opsrodou@gmail.com από 25 έως 30 Οκτωβρίου 2021.

Όπως ήδη γνωρίζετε, η συνεργασία μας με άλλες ομοσπονδίες ήταν καθοριστική, ώστε να δοθεί η άδεια και να ετοιμαστούν τα πρωτόκολλα για την επανεκκίνηση, έστω και με μέτρα προστασίας, από τα αρμόδια Υπουργεία. Ο Πολιτισμός είναι από τους τομείς που επλήγησαν πολύ την περίοδο της πανδημίας. Οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι ήταν σε αδράνεια, αλλά δεν ήταν κλειστοί. Η επικοινωνία μας ήταν συχνή, προσπαθώντας να δώσουμε διεξόδους στην αδράνεια και ιδέες όπως καταγραφή λαογραφικών στοιχείων και παραδοσιακής μουσικής, συντήρηση αιθουσών, υλοποίηση προγραμμάτων κτλ. Επανεκκίνηση λοιπόν, με προσοχή και μέτρα προστασίας. Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου θα οργανώσει μια σειρά επαφών με όλους τους αρμόδιους φορείς για να συμπαρασταθούμε ακόμα καλύτερα στο έργο των Συλλόγων.

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

O πρώην δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος πετάει ξανά το γάντι στον πρόεδρο του ΟΠΡΟΤΟΥΡ και τον...
Top Chef στον διαγωνισμό του τηλεοπτικού Skai αναδείχτηκε χθες το βράδυ η Ροδίτισσα Ειρήνη...
Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ ΤΙΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ. Ο...
Δημ. Γάκης: Πως πάλεψα το πολλαπλό μυέλωμα – Κατάθεση ψυχής στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου - Ο πρώην...