Εκδήλωση Motor Show για τον μικρό Κωνσταντίνο-Αγγελο

Αυτή την Κυριακή στις 20.000 στο Καρακόνερο θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση MOTOR SHOW, έκθεση AUTO&MOTO SOUND ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΚΑΦΗ AΠO TON ΡΟΤΑ. Επίσης θα είναι και η ορχήστρα του COLLORADO LIVE. Η εκδήλωση γίνεται για τον μικρό Κωνσταντίνο-Αγγελο. Χρειάζονται χρήματα για την νοσηλεία του στην Αμερική. Το εισιτήριο θα είναι 2 ευρώ. Να βοηθήσουμε όλοι τον μικρό να καταφέρει να κερδίσει το στοίχημα με τη ζωή.

  • ΣΥ.Μ.Α.Ρ Συλλογος μηχα.αθλητησμου ροδου

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 3/7/2013

    Ο σύλλογος ΣΥ.Μ.Α.Ρ Την Κυριακή 14/07/2013 και ώρα 20:00 στην περιοχή καρακονερο και συγκεκριμένα στο στάδιο καλλιπατειρας διοργανώνει έκθεση αυτοκινήτων και μηχανών με πλήθος αγωνιστικών οχημάτων από τους αγώνες dragster και circuit αλλά και τροποποιημένα αμάξια με πολύ δυνατή μουσική.

    Αυτή η εκδήλωση έχει να κάνει καθαρά με φιλανθρωπικό σκοπό και πιο συγκεκριμένα γίνετε προς τιμήν του μικρού μας φίλου και συντοπίτη μας ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ που όλοι η Ρόδος πλέον και τα σωμάτια διαφορών αρμοδιοτήτων έχουν ενεργοποιηθεί έτσι λοιπόν και εμείς με την σειρά μας νιώσαμε την υποχρέωση να στηρίξουμε την οικογένεια και τον μικρό μας φίλο.

    η εκδήλωση αυτή αποφασίστηκε παρά πολύ γρήγορα γιατί από ότι πληροφορηθήκαμε ο μικρός ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ στης 21/7/2013 μαζί με τους γονείς του θα μεταβουν στο εξωτερικό όπου θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση που είναι και ο σκοπός όλης αυτής της κινητοποιήσεις.

    Για περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση στα τηλεφωνά.

    1) 6942027279
    2) 6936720744
    3) 6957430845

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...