Εκδήλωση του ΚΚΕ για την πολιτική διάλυσης της δημόσιας υγείας στη Ρόδο

Δελτίο τύπου

Κάθε μέρα και ένα βήμα μπροστά πηγαίνει η κυβέρνηση την πολιτική διάλυσης του δημόσιου συστήματος Υγείας, (Π.Φ.Υ., Νοσοκομείων, Κέντρων Υγείας, Περιφερειακών Ιατρείων και ΕΚΑΒ), αναγκάζοντας τους ασθενείς να βάζουν πιο βαθιά το χέρι στη τσέπη και το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό να καταρρέει εξουθενωμένο.

Ο λαός έχει κάθε λόγο να παλέψει και να διεκδικήσει σύγχρονες, αποκλειστικά δημόσιες και δωρεάν υπηρεσίες Υγείας - Πρόνοιας για όλους, χωρίς προϋποθέσεις.

Μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, στελέχωση του Νοσοκομείου της Ρόδου και όλων των δημόσιων δομών υγείας στα  νησιά με ταυτόχρονη προκήρυξη του συνόλου των κενών οργανικών θέσεων ανά ειδικότητα και μονιμοποίηση όλων των επικουρικών.  Αύξηση της κρατικής χρηματοδότησης, αναβάθμιση των υποδομών , αξιοπρεπείς μισθούς και ανθρώπινες συνθήκες εργασίας, κατάργηση της επιχειρηματικής δράσης.

Μπροστά σ’ αυτές τις εξελίξεις η ΤομεακήΕπιτροπήΝότιας Δωδεκανήσου του ΚΚΕθαπραγματοποιήσειεκδήλωσητην Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου στις 19:00 στην Αίθουσα «ΡΟΔΙΝΙ» μεθέμα:

«ΥΓΕΙΑΚΟΙΝΩΝΙΚΟΑΓΑΘΟ,όχιεμπόρευμακαιπρονόμιογιαλίγους- ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ».

ΘαμιλήσειηΕλένη Μπάγια,παθολόγοςστοΓ.Κ.ΝοσοκομείοΑθηνών «Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ» και μέλος του Τμήματος Υγείας και Πρόνοιας της Κ.Ε. του ΚΚΕ.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...