Εκδήλωση της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ με θέμα «Νησιωτικά προβλήματα και οι προοπτικές επίλυσής τους σε Ά και ΄Β Βαθμό Αυτοδιοίκησης»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

- Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ – Κιν. Αλλαγής Νοτίων Δωδεκανήσων προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του στην εκδήλωση που διοργανώνει o Τομέας Αυτοδιοίκησης της Νομαρχιακής Επιτροπής με θέμα «Νησιωτικά προβλήματα και οι προοπτικές επίλυσής τους σε Ά και ΄Β Βαθμό Αυτοδιοίκησης» η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 02-12-2022 και ώρα 18:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Best Western Plaza στη Ρόδο.

 

Στην εκδήλωση θα αναλυθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μικρές και μεγάλες νησιωτικές κοινωνίες των Δωδεκανήσων σε τομείς όπως η καθημερινότητα, το περιβάλλον, η καθαριότητα, οι μεταφορές κ.α., συνολικά οι αβελτηρίες της διοίκησης αλλά και οι προτάσεις του ΠΑΣΟΚ για τις νησιωτικές  κοινωνίες, την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τις προκλήσεις του μέλλοντος, ξεκινώντας από την Διακήρυξη της 3ης Σεπτέμβρη μέχρι και σήμερα.

 

Καλούνται τα μέλη του ΠΑΣΟΚ, προοδευτικοί αυτοδιοικητικοί, αιρετοί - πρώην και νυν – της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που υπηρετήσαν τα συμφέροντα των Δήμων της Νησιωτικής μας Περιφέρειας να λάβουν μέρος στη συζήτηση που ανοίγει η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ.

 

Θα δοθεί η δυνατότητα τοποθετήσεων και θα τηρηθούν πρακτικά.

 

Ρόδος, 29 Νοεμβρίου 2022

Ο Γραμματέας της Ν.Ε.

 

Νίκος Μουτσάκης

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

ΡΟΔΟΣ 29-01-2023 ΔΗΛΩΣΗ ΦΩΤΗ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΥ, Υποψήφιου βουλευτή ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ...
Γ.Νικητιάδης : Ξεκινάμε τον αγώνα, για τα νησιά μας και την παράταξη Μετά τη σημερινή συνεδρίαση...
Μανώλης Σαββής: Η κοινωνία απαιτεί αλλαγή πορείας και ανατροπή στο δήμο Ρόδου - Λίγες ...
Σάββας  Διακοσταματίου: Ήρθε η ώρα ο δήμος Ρόδου να περάσει σε συνεργατικές διοικήσεις - “...