Εκδήλωση της ΚΝΕ, αφιερωμένη στη νεολαία με τον υποψήφιο ευρωβουλευτή Μανώλη Ανδρουλιδάκη

Εκδήλωση της ΚΝΕ, αφιερωμένη στη νεολαία με τον υποψήφιο ευρωβουλευτή Μανώλη Ανδρουλιδάκη

-Στις εκλογές της 26ης Μάη είναι η ώρα να μιλήσει η νεολαία! Οι μαθητές, οι φοιτητές, οι σπουδαστές της επαγγελματικής εκπαίδευσης, οι νέοι εργαζόμενοι, οι άνεργοι. Είναι η ώρα να μιλήσουν οι εκατοντάδες χιλιάδες νέοι που ψηφίζουν για πρώτη φορά και να πουν ότι δεν θέλουν να πάνε με το «μία από τα ίδια».

 

Στην εποχή μας, εποχή μεγάλης ανάπτυξης της επιστήμης και της παραγωγής, δε μπορούμε να δεχτούμε ότι όλο και λιγότεροι νέοι θα μορφώνονται ολοκληρωμένα, ότι όλο και λιγότεροι νέοι θα έχουν σταθερή δουλειά. Δεν μπορούμε να δεχτούμε ότι όλο αυτόν τον πλούτο που βγαίνει από τα χέρια και το μυαλό εκατομμυρίων εργαζομένων θα τον απολαμβάνουν μία χούφτα μέτοχοι.

 

Η αντίθεση σε αυτό είναι το μόνο σύγχρονο. Αυτό είναι το καινοτόμο. Κι αυτή είναι η καρδιά της πρότασης πάλης και εξουσίας του ΚΚΕ. Παλεύουμε σήμερα με αυτήν την προοπτική.

 

Οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στη Ρόδο, οργανώνουν εκδήλωση – συζήτηση αφιερωμένη στη νεολαία, με τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή του ΚΚΕ, Μανώλη Ανδρουλιδάκη, στη «Ρωγμή του χρόνου», την Τρίτη 14 Μάη στις 8.30 το απόγευμα.

 

Θα γίνουν επίσης παρεμβάσεις από το γραμματέα της ΤΕ του ΚΚΕ, Κώστα Γιαννόπουλοκαι υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο με τη Λαϊκή Συσπείρωση για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εργάζεται η νεολαία στον τουρισμό και το Βασίλη Φιλίππου, γραμματέα του ΤΣ της ΚΝΕ και υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο με τη Λαϊκή Συσπείρωση για την πρόσβαση της νεολαίας στην άθληση.

 

Χαιρετισμό θα κάνει η Σουσάνα Καρδούλια, ηθοποιός και υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση.

 

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν οι νεολαίοι υποψήφιοι σε Δήμο και Περιφέρεια.

 

Ρόδος, 10 Μάη 2019

Φωτογραφικό υλικό

Αποτελέσματα Εκλογών 2019

Εκλογές 2019

Μανώλης Δημελλάς

γράφει ο Μανώλης Δημελλάς

Προτάσεις Verena

Πρώτος σταθμός της περιοδείας του πρωθυπουργού και προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στη Δωδεκάνησο...
Μέσα απο μια φωτογραφία λίγο μετά τη λήξη της σύσκεψης που έγινε σήμερα στο Επιμελητήριο...
Ανακοινώθηκαν οι σταυροί που έλαβαν οι υποψήφιοι όλων των παρατάξεων στην περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου...
Σύμφωνα με στοιχεία που επεξεργάστηκε το Πρωτοδικείο Ρόδου  οι σταυροί προτίμησης που έλαβαν...