Εκδήλωση στην Απολακκιά από το ΚΚΕ για την πανδημία και την οικονομική κρίση

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31/07 ΣΤΙΣ 19:30 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΛΑΚΚΙΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ – ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ

Η κομματική οργάνωση βάσης Νότιας Ρόδου του ΚΚΕ οργανώνει εκδήλωση – συζήτηση την Παρασκευή 31/10 στην πλατεία της Απολακκιάς με θέμα την πανδημία και την νέα παγκόσμια οικονομική κρίση.  

Το δημόσιο σύστημα υγείας συνολικά στον νησί αδυνατεί να ανταποκριθεί στις λαϊκές ανάγκες. Το νοσοκομείο Ρόδου κινδυνεύει να μετατραπεί σε νοσοκομείο μόνο για τον COVID-19, με αποτέλεσμα προγραμματισμένα ραντεβού και χειρουργεία να μετατίθενται χρονικά , με απροσδιόριστες συνέπειες για τους ασθενείς. Στην Νότια Ρόδο , ενώ έχουμε πανδημία και άνοιξε η τουριστική σεζόν οι υποδομές υγείας εξακολουθούν να είναι σε τραγική κατάσταση.

Μετά από δέκα χρόνια μέτρα και θυσίες η κυβέρνηση της ΝΔ σχεδιάζει να φορτώσει τις συνέπειες της νέας κρίσης στις πλάτες των εργαζομένων, προκειμένου να μείνουν άθιχτα τα κέρδη του μεγάλου κεφαλαίου. Στην περιοχή μας   οι εργαζόμενοι στον τουρισμό , οι καταστηματάρχες και οι αγρότες  δεν ξέρουν αν θα μπορούν να ζήσουν τις οικογένειες τους.

Ταυτόχρονα η οικονομική κρίση οξύνει τον παγκόσμιο ανταγωνισμό των πολυεθνικών για τον έλεγχο των πλουτοπαραγωγικών πηγών. Αποτέλεσμα αυτού του αδυσώπητου ανταγωνισμού αποτελεί και η συνεχιζόμενη αύξηση της τουρκικής επιθετικότητας απέναντι στην χώρα μας.

Για όλους τους παραπάνω λόγους καλούμε σε μαζική συμμετοχή στην εκδήλωση μας την Παρασκευή προκειμένου, να συζητήσουμε, να προβληματιστούμε να ανταλλάξουμε απόψεις, για το που πάνε τα πράγματα και ποια είναι η πραγματική διέξοδος προς όφελος του λαού.

ΚΟΒ ΝΟΤΙΑΣ ΡΟΔΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...