Εκδήλωση πυρκαγιάς σε Ε/Π -Τ/Ρ σκάφος στη Ρόδο

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Ρόδου από τον κυβερνήτη του Ε/Π -Τ/Ρ σκάφους “ΛΕΛΑΞΟΣ” Ν. Ρόδου 309 για εκδήλωση πυρκαγιάς στο εν λόγω σκάφος, στην θαλάσσια περιοχή πλησίον του κόλπου “ΑΝΤΟΝΙ ΚΟΥΪΝ” ν. Ρόδου.

Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν ένα περιπολικό σκάφος Λ.Σ. -ΕΛ.ΑΚΤ., το Ε/Π -Τ/Ρ “ΑΦΡΟΝΤΑΪΤ ΕΞΠΛΟΡΕΡ”Ν.Ρ. 360, το Ε/Γ -Τ/Ρ “ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ”Ν.Ρ. 408 και το Ε/Π -Τ/Ρ “ΜΑΪ ΤΣΟΙΣ”Ν.ΣΑΡ. 364.

Το περιπολικό σκάφος Λ.Σ. -ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε το Ε/Π -Τ/Ρ σκάφος, με δώδεκα (12) επιβαίνοντες, ενώ δεν διαπίστωσε την ύπαρξη φλόγας ή καπνού. Στη συνέχεια οι επιβαίνοντες παρελήφθησαν από το “ΑΦΡΟΝΤΑΪΤ ΕΞΠΛΟΡΕΡ” και το “ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ” και μεταφέρθηκαν στον κόλπο “ΑΝΤΟΝΙ ΚΟΥΪΝ” όπου αποβιβάστηκαν, ενώ το “ΛΕΛΑΞΟΣ” με τη συνδρομή του “ΜΑΪ ΤΣΟΙΣ” κατέπλευσε με ασφάλεια στον λιμένα “ ΝΕΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ” ν. Ρόδου.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του “ΛΕΛΑΞΟΣ” μέχρι την προσκόμιση πιστοποιητικού αξιοπλοΐας από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί. Από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός ατόμων και δεν διαπιστώθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Δελτίο Τύπου Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Νοτίων Δωδεκανήσων - «Η Δικαιοσύνη...
Ζητήσαμε μια δήλωση του τέως δημάρχου Ρόδου Στάθη Κουσουρνά για την πολύκροτη δίκη για τις...
Φώτης Χατζηδιάκος: Κάποιοι έκτισαν καριέρες πατώντας πάνω σε μια τραγωδία – Το μυαλό μας παραμένει...
Ομόφωνα το μικτό ορκωτό δικαστήριο της Κω αποφάσισε οτι είναι αθώοι για όλες τις κατηγορίες που...