Εισαγγελέας προς γονείς Τοπαλούδη: Το παιδί σας πήγε ως πρόβατο...Η Ελένη, θα είναι εφεξής κομμάτι της ζωής μου

Έντονα συγκινησιακά φορτισμένη, είναι η αγόρευση της  εισαγγελέως στη δίκη για τη στυγερή δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.»Ακουσα την μητέρα της Ελένης και ανατρίχιασα», εφεξής η Ελένη θα ζει μέσα μου» ανέφερε κατά την έναρξη της εισαγγελικής της αγόρευσης.

Η Εισαγγελέας Έδρας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αριστοτελία Δόγκα τόνισε πως η υπόθεση του φρικιαστικού βασανισμού, του βιασμού και του αποτρόπαιου θανάτου της 19χρονης, την συγκλόνισε από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή και ότι την παρακολουθούσε εκτενώς.

«Δεν είχα την τιμή να γνωρίσω την Ελένη, όμως θα είναι εφεξής κομμάτι της ζωής μου. Μη φανταστείτε ότι η δίκη τελειώνει και εμείς βγάζουμε από πάνω μας τα πάντα, όπως έκαναν αυτοί οι δυο τύποι» ανέφερε η εισαγγελική λειτουργός, κοιτώντας προς το εδώλιο.

Απευθυνόμενη στους τραγικούς γονείς της Ελένης Τοπαλούδη τους είπε χαρακτηριστικά «Το παιδί σας ήχθη ως πρόβατο επί σφαγή και ως αμνός άμωμος».

Σε άλλο σημείο της αγόρευσής της επεσήμανε πως «η αλήθεια έχει ήδη βγει. Εγώ αυτό που θα κάνω είναι να την αποδώσω σε περίληψη». Με αυτά τα λόγια εμφανίστηκε πεπεισμένη ότι και οι δύο κατηγορούμενοι είναι εξ΄ίσου ένοχοι για το διπλό έγκλημα, τον βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη ενώ εκτίμησε πως «υποκρίνονται, δεν είναι τσακωμένοι, έχουν συννενοηθεί».

Πηγή: ΕΡΤ

Ρεπορτάζ: Άννα Βλαχοπαναγιώτη

Φωτογραφικό υλικό

DODEKANISOS SEAWAYS

dodekanisos seaways

Μανώλης Δημελλάς

γράφει ο Μανώλης Δημελλάς

Προτάσεις Verena

Η Dodekanisos Seaways γιορτάζει τα 20 χρόνια λειτουργίας της και προσφέρει 20% Έκπτωση και Δωρεάν...
Το άρθρο του Γ. Νικητιάδη, που ακολουθεί, δημοσιεύεται στο μεγάλο ιστότοπο «The Caller» - ΟΙ...
Ο κ.ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ «ΒΡΩΜΙΚΟ 89»,ΕΝΩ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΠΕΜΨΕ ΤΟΝ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΘΕΟ...
Δημήτρης Θ. Κρεμαστινός … Πεθαίνει όποιος λησμονιέται - Του Χαράλαμπου Ι. Πλάτση - Εκλογές...