Ειρωνικό σχόλιο του Γιώργου Παπαχρήστου για την Συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ στο πρόσωπο του Μπενέτου

 Ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος σχολιάζει ειρωνικά την συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ στην περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στο πρόσωπο του Μπενέτου Σπύρου. Ο κ. Παπαχρήστος έχει αναφερθεί και άλλες φορές τον Μπενέτο Σπύρου με αφορμή την κάθοδο του και δηλώσεις που έκανε.Στην εφημερίδα τα ΝΕΑ ο δημοσιογράφος γράφει:
"Αναγγέλλω, πάντως, ότι έχουμε ήδη  την πρώτη συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με το κόμμα "Π.Καμμένος και Σία Ανεξάρτητοι Έλληνες": γίνεται στο πλαίσιο των περιφερειακών εκλογών στην περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου κι εκδηλώνεται στο πρόσωπο του υποψήφιου του ΣΥΡΙΖΑ Μπενέτου Σπύρου. Ο πρώην δήμαρχος Λειψών Μπενέτος, όπως έχει επικρατήσει να τον γνωρίζουν στα Δωδεκάνησα, επελέγη αρχικά από τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά θα τον υποστηρίξει και το κόμμα του Π. Καμμένου. Σημειώνω ότι σε χρόνο ανύποπτο, πέρυσι, ο Καμμένος είχε εκδηλώσει τη σχετική πρόθεση πριν καν υπάρξει στον ορίζοντα θέμα υποστήριξης του Μπενέτου από τον ΣΥΡΙΖΑ .

Την Παρασκευή παρουσιάστηκε η υποψηφιότητά του  στη Ρόδο και ποιοι χαιρέτησαν την εκδήλωση; Η βουλευτής, Μίκα Ιατρίδη από τους ΑΝΕΛ και οι Δημ. Γάκης και Ν. Συρμαλένιος από τον ΣΥΡΙΖΑ. Μέχρι και το κόμμα Λούκας (Κατσέλη) είχε στείλει εκπρόσωπο: τον Γιώργο Κασσάρα από την Κάλυμνο...

Τέλεια!.."

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...