Ειδύλλιο με τη Χρυσή Αυγή χρεώνουν στον Καϊσερλη ΔΗΜΑΡ και ΣΥΡΙΖΑ

Δυσφορία στη ΔΗΜΑΡ και τον ΣΥΡΙΖΑ για την στάση του κ. Καίσερλη που είχε διατελέσει και υφυπουργός του ΠΑΣΟΚ. Τη δυσαρέσκεια της ΔΗΜΑΡ αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο επιχειρεί να προσεγγίσει, έχει προκαλέσει η απροθυμία του δημάρχου της Κω, Κώστα Καίσερλη να ξεκαθαρίσει τη σχέση του με τη … Χρυσή Αυγή! Ο εκλεγμένος με τη ΔΗΜΑΡ στις εκλογές του 2010, και επί χρόνια δήμαρχος, βουλευτής και υφυπουργός των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, έχει διακριθεί στις ανακοινώσεις καταπέλτης κατά της «μνημονιακής κυβέρνησης», αλλά δεν δείχνει την παραμικρή διάθεση να διαψεύσει την έντονη φημολογία που προκαλεί το δημοκρατικό αίσθημα των πολιτών του νησιού. Εδώ και ένα μήνα το διαδίκτυο του νησιού βοά για συνάντηση του κ. Καίσερλη με τα ηγετικά στελέχη της Χρυσής Αυγής και συμφωνία για εκλογική στήριξη.

Την φημολογία αυτή, δεν την διαψεύδει ο δήμαρχος της Κω, παρά το γεγονός ότι του ζητείται δημόσια και επώνυμα. Αυτό όμως που έχει προκαλέσει την οργή στελεχών κοντά στο Φ. Κουβέλη είναι και η απροθυμία του κ. Καίσερλη να προβεί-σε αντίθεση με τους άλλους δημάρχους που υποστήριξε η ΔΗΜΑΡ- στην οποιαδήποτε δήλωση συμπαράστασης στις επιθέσεις που έχει δεχθεί ο δήμαρχος Αθηναίων από το κόμμα της Χρυσής Αυγής. Αλλά και το γεγονός ότι δεν αντέδρασε καθόλου σε εκδήλωση του κόμματος αυτού, που κατέληξε στο κέντρο της πόλης, και ολοκληρώθηκε με διατάγματα υπό τους ήχους του εθνικού ύμνου, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των τουριστών.

«Κάτι δεν πάει καλά εκεί κάτω» ανέφερε χαρακτηριστικά και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ. «Στην αρχή της περιόδου, ο δήμαρχος της Κω άφησε άφωνο το πανελλήνιο δηλώνοντας αδυναμία προστασίας των δασών του νησιού του» και λίγες μέρες πριν «ακούγαμε την γενική γραμματέα Νοτίου Αιγαίου, Χριστιάνα Καλογήρου, να δηλώνει ότι έχει ζητήσει από το δήμαρχο και μάλιστα εγγράφως να μάθει με ποιο τρόπο αξιοποιήθηκαν κονδύλια για την πολιτική προστασία, ύψους 140 χιλιάδων ευρώ, για το 2013 αλλά και το 2012» έλεγε χαρακτηριστικά.

protothema.gr

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΕΝΘΟΥΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΦΩΤΗ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΥ Ρόδος20-11-2023 Με βαθύτατη ευγνωμοσύνη...
Επικήδειος ΣτέργουΦ. Χατζηδιάκου   Πολυαγαπημένε μου πατέρα, Καλούμαι σήμερα από αυτό...
Δημήτρης Γάκης: Αποχαιρετούμε σήμερα τον άοκνο και χαλκέντερο Δήμαρχο της Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκο...
Ο Βασίλης Παπανικόλας σχολιάζοντας την ανάρτηση του τεως δημάρχου Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκου για το...