Εθιμοτυπικές συναντήσεις του δημάρχου Καρπάθου με την " Ομόνοια Απερίου" και τον "Α. Σ. Ποσειδών"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Θέμα: « Εθιμοτυπικές συναντήσεις πραγματοποίησαν  σήμερα  με τον Δήμαρχο Καρπάθου η  « Ομόνοια « Απερίου και ο Α. Σ. « Ποσειδών»
-Εθιμοτυπική συνάντηση με τον Δήμαρχο Καρπάθου κ. Ηλία Λάμπρο  πραγματοποίησε σήμερα το πρωί  09/09 ο Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Απερίου Καρπάθου « Η ΟΜΟΝΟΙΑ».
    Ο  Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Μιχάλης Παναγιώτου συνοδευόμενος από μέλη του Συλλόγου δώρισαν στον Δήμαρχο Καρπάθου ευχόμενοι « Καλή Επιτυχία»  το δίτομο έργο του Καθηγητή κ.  Μιχαήλ Π. Χιώτη  με τίτλο « Οι Απανταχού της Γης  Σύλλογοι  Απεριτών Καρπάθου « Ομόνοια» και το κοινωφελές έργο τους».

  Κατά την διάρκεια της συνάντησης η «Ομόνοια» διαβεβαίωσε ότι θα συνεργαστεί με τον Καρπαθιακό Οργανισμό Πολιτισμού Άθλησης και  Παιδείας (ΚΟΠΑΠ)   και  έγινε σαφές και από τις δύο πλευρές( Δήμος και  «Ομόνοια»  ότι η συνεργασία μεταξύ τους  θα   είναι η μέγιστη.

   Την ίδια μέρα πραγματοποίησε επίσης εθιμοτυπική συνάντηση  με τον Δήμαρχο Καρπάθου  ο Α. Σ.  « Ποσειδών» και συγκεκριμένα ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γιάννης Βιτώρης  και μέλη του Δ. Σ.  Κατά  την διάρκεια της συνάντησης  συζητήθηκαν τα στάδια  που πρέπει να ακολουθηθούν για την ολοκλήρωση  του γηπέδου Πηγαδίων  και την τοποθέτηση πλαστικού χλοοτάπητα.

   Και στους  δύο Συλλόγους δόθηκε η υπόσχεση  από πλευράς Δήμου ότι θα γίνονται τακτικές  συναντήσεις  για την συζήτηση και επίλυση των όποιων θεμάτων προκύπτουν .  
 

                                                     Από το Γραφείο  Τύπου του Δήμου Καρπάθου

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

  ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΑΓΙΑΣ  ΚΑΙ MEΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 2024 ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...