Εθελοντικός καθαρισμός  του  κεντρικού  λιμανιού της Κάσου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΘΕΜΑ : "  Εθελοντικός καθαρισμός  του  κεντρικού  λιμανιού της Κάσου "

- Την Κυριακή 10 Μαΐου και ώρα 10:00 πμ πραγματοποιήθηκε από ομάδα εθελοντών  καθαρισμός του βυθού στο κεντρικό  λιμάνι της Ηρωικής ν. Κάσου.

 

    Ο Δήμος  Η.Ν. Κάσου διέθεσε για την  διευκόλυνση των συμμετεχόντων  το  φορτηγό  του  Δήμου για την μεταφορά των ανασυρόμενων σκουπιδιών. Ως δημοτική αρχή αισθανόμαστε την ανάγκη  να συγχαρούμε  τους εθελοντές γι’ αυτήν τους την πρωτοβουλία,  τον καθένα ξεχωριστά ,  τους δύτες  Γιάννη Μιχ Ζούλη  (Καλανιός),  Γιώργο Ζαχάρη, Βασίλη Βοναπάρτη,  Σπύρο Δημητρούλη  και τους  Μάρκο  Ιερομόναχο, Παναγιώτη Αποκοττο, Βασίλη Σαλαγιάννη Φίλιππο Μακρόπουλο, Γιώργο Χατζηκοντό , Κανάκη Περσελή , Μηνά Βρετό  και  τον Γιάννη Μονδάνο για την διάθεση του γερανού .

 

    Στο άμεσο προσεχές μέλλον θα γίνει εθελοντικός καθαρισμός και του μικρού λιμανιού  της Μπούκας . Ευχόμαστε τέτοιου είδους ενέργειες  που έχουν στόχο  την διατήρηση του καθαρού περιβάλλοντος και κατά συνέπεια την προστασία του, να τύχουν πολλών μιμητών. Ο Δήμος ηρωικής νήσου Κάσου πάντα θα στέκεται συμπαραστάτης και αρωγός σε κάθε είδους εθελοντική δράση  και με κάθε μέσο που διαθέτει.  

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...