Εγκαίνια Ποδοσφαιρικού Γηπέδου 5 x 5 στο Διαφάνι της Καρπάθου

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ 5X5 «A. Ο. ΑΓΚΥΡΑ ΔΙΑΦΑΝΙΟΥ ΚΑΡΠΑΘΟΥ – 1951»

Τη Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013 πραγματοποιούνται τα εγκαίνια των αθλητικών εγκαταστάσεων του νεόδμητου Ποδοσφαιρικού Γηπέδου 5 x 5 στο Διαφάνι της Καρπάθου. Οι εκδηλώσεις που συνδιοργανώνονται από την Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση Νοτίου Αιγαίου (Τομέας Αθλητισμού Δωδεκανήσου), την Περιφερειακή Ενότητα Καρπάθου – Κάσου και τον Πολιτιστικό – Εξωραϊστικό Σύλλογο Διαφανίου Καρπάθου «Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» τελούν υπό την αιγίδα του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιάννη Μαχαιρίδη.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής: 1. 20:00, Εγκαίνια γηπέδου – Χαιρετισμοί επισήμων. 2. 20:15, Αποκαλυπτήρια της πλάκας ονοματοδοσίας του γηπέδου. 3. 20:20, Απονομή επάθλων του 1ου Θερινού Φιλικού Ποδοσφαιρικού Τουρνουά Παίδων 5 x 5 Διαφανίου Καρπάθου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο γήπεδο θα δοθεί το όνομα του ιστορικού αθλητικού συλλόγου του χωριού «A. Ο. ΑΓΚΥΡΑ ΔΙΑΦΑΝΙΟΥ ΚΑΡΠΑΘΟΥ – 1951». Παραδίνεται έτσι οριστικά για χρήση στην νεολαία της Βορείου Καρπάθου ένα άρτιο αθλητικό κέντρο που το περίμενε από καιρό. Συντονιστής της εκδήλωσης είναι ο Σύμβουλος Πολιτισμού για θέματα Καρπάθου της Περιφερειακής Ενότητας Καρπάθου – Κάσου κ. Γιώργος Νικ. Τσαμπανάκης.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...