Εγκαίνια Ποδοσφαιρικού Γηπέδου 5 x 5 στο Διαφάνι της Καρπάθου

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ 5X5 «A. Ο. ΑΓΚΥΡΑ ΔΙΑΦΑΝΙΟΥ ΚΑΡΠΑΘΟΥ – 1951»

Τη Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013 πραγματοποιούνται τα εγκαίνια των αθλητικών εγκαταστάσεων του νεόδμητου Ποδοσφαιρικού Γηπέδου 5 x 5 στο Διαφάνι της Καρπάθου. Οι εκδηλώσεις που συνδιοργανώνονται από την Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση Νοτίου Αιγαίου (Τομέας Αθλητισμού Δωδεκανήσου), την Περιφερειακή Ενότητα Καρπάθου – Κάσου και τον Πολιτιστικό – Εξωραϊστικό Σύλλογο Διαφανίου Καρπάθου «Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» τελούν υπό την αιγίδα του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιάννη Μαχαιρίδη.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής: 1. 20:00, Εγκαίνια γηπέδου – Χαιρετισμοί επισήμων. 2. 20:15, Αποκαλυπτήρια της πλάκας ονοματοδοσίας του γηπέδου. 3. 20:20, Απονομή επάθλων του 1ου Θερινού Φιλικού Ποδοσφαιρικού Τουρνουά Παίδων 5 x 5 Διαφανίου Καρπάθου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο γήπεδο θα δοθεί το όνομα του ιστορικού αθλητικού συλλόγου του χωριού «A. Ο. ΑΓΚΥΡΑ ΔΙΑΦΑΝΙΟΥ ΚΑΡΠΑΘΟΥ – 1951». Παραδίνεται έτσι οριστικά για χρήση στην νεολαία της Βορείου Καρπάθου ένα άρτιο αθλητικό κέντρο που το περίμενε από καιρό. Συντονιστής της εκδήλωσης είναι ο Σύμβουλος Πολιτισμού για θέματα Καρπάθου της Περιφερειακής Ενότητας Καρπάθου – Κάσου κ. Γιώργος Νικ. Τσαμπανάκης.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Το Verena.gr στα Google News!   Το Verena.gr πρωτοπορεί ακόμα μια φορά στην ψηφιακή...
Η Ματίνα Χατζημάρκου,σύζυγος του Νεκτάριου Σαντορινιού έστειλε σήμερα,πρώτη φορά μετά το θάνατο του...
Ρόδος, 07/02/2023 - Επιστολή Νεκτάριου Σαντορινιού   «Εδώ και καιρό η χώρα μας βιώνει...
Δημ. Γάκης: Πως πάλεψα το πολλαπλό μυέλωμα – Κατάθεση ψυχής στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου - Ο πρώην...